Εφημερίδα Κοινωνική

Στον Πειραιά ο νέος Πρέσβυς της Ουκρανίας – ΠΑΡΑΚΑΘΗΣΕ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Στον Πειραιά ο νέος Πρέσβυς της Ουκρανίας – ΠΑΡΑΚΑΘΗΣΕ ΣΕ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
22 Μαΐου 2019

Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, την Πέμπτη 16 Μαΐου, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο-Ουκρανικού Επιμελητηρίου παρέθεσαν γεύμα στο νέο Πρέσβυ της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία κ.Σεργίι Σουτένκο.

Σε άκρως φιλική ατμόσφαιρα αντηλλάγησαν οι επίσημες προπόσεις και στη συνέχεια ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση που περιστράφηκε στις δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας, ανάπτυξης και ενίσχυσης των εμπορικών, βιομηχανικών και επιχειρηματικών εν γένει αμοιβαίων σχέσεων Ελλάδος και Ουκρανίας, καθώς και στη προώθηση των πολιτισμικών σχέσεων των δύο Χωρών.

Κατά την πρόποσή του ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνο-Ουκρανικού Επιμελητηρίου κ.Γεράσιμος-Νικόλαος Μπουγάς, αφού καλωσόρισε το νέον Πρέσβυ της Ουκρανίας και εξήρε τον πρωταρχικό και κυρίαρχο ρόλο του Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη και ενίσχυση των αμοιβαίων οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Ουκρανίας, καθώς και στην προώθηση των εν γένει πολιτισμικών σχέσεων των δύο Λαών, κατέληξε: «Εξοχότατε κύριε Πρέσβυ, Σας ευχόμαστε δύναμη, δημιουργικό οίστρο και ευόδωση του δύσκολου έργου σας και στην αγαπημένη μας Ουκρανία Ειρήνη, Πρόοδο, Ευημερία».

Στην αντιφώνησή του, ο Πρέσβυς της Ουκρανίας κ.Σ.Σουτένκο, αφού ευχαρίστησε το Επιμελητήριο για την 20ετή τουλάχιστον προσφορά του στην ενδυνάμωση της Ελληνο-Ουκρανικής Φιλίας, καθώς και στην ανάπτυξη των εμπορικών, βιομηχανικών, επιχειρηματικών δεσμών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων των δύο Κρατών, τόνισε ότι θα εργασθεί με ζήλο προκειμένου οι φιλικές σχέσεις Ελλάδος – Ουκρανίας να ενισχυθούν περαιτέρω και να αποτελέσουν σημείο αναφοράς της Χώρας του με άλλα Κράτη, και ταυτόχρονα με θέσεις και προτάσεις θα επιδιώξει την περαιτέρω ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων των δύο Λαών.

Ακολούθως, οι Α΄ και Β΄ Αντιπρόεδροι του Ελληνο-Ουκρανικού Επιμελητηρίου, κύριοι Αλέξανδρος Κορωνάκης και Πέτρος Αρβανίτης, απέμειναν στον κ. Σ. Σουτένκο τιμητική πλακέτα επί τη αναλήψει των καθηκόντων του ως Πρέσβυς της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία και της ανακήρυξής του ως Επιτίμου Μέλους του Επιμελητηρίου.

23

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ