Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ του Παναγιώτη – Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΝΕΑ-ΑΡΧΗ» του Γιώργου Πατούλη: «ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ Α’ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ»

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ του Παναγιώτη – Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΝΕΑ-ΑΡΧΗ» του Γιώργου Πατούλη: «ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ Α’ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ»
10 Μαΐου 2019

«Γεννήθηκα στον Πειραιά στις 12-02-1962. Είμαι παντρεμένος με την Γιαννοπούλου Σταυρούλα , Δημοτική υπάλληλο και έχουμε δύο παιδιά. Την Ελένη 27 ετών Μηχανολόγο Μηχανικό του Πολυτεχνείου, που εργάζεται στον Ναυτιλιακό χώρο και τον Παναγιώτη 22 ετών φοιτητή στο Φυσικό Αθήνας. Είμαι Απόστρατος Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος στο οποίο υπηρέτησα επί 29 έτη και αποστρατεύτηκα με τον βαθμό του Αντιπλοιάρχου.

Υπηρέτησα ως Υποδιοικητής και Διοικητής των Κλιμακίων Ειδικών Αποστολών του Λ.Σ. με πλούσια δράση στην καταπολέμηση και εξάρθρωση παρανόμων Κυκλωμάτων Δουλεμπορίας και Λαθρεμπορίου. Παράλληλα, υπήρξα και ενεργός συνδικαλιστής εκλεγόμενος για τρείς θητείες στο Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού του Λ.Σ. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘’ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ’’ υπό τον σημερινό Δήμαρχο Γιάννη ΜΩΡΑΛΗ, ο οποίος με τιμά ως σήμερα αναθέτοντάς μου την Αντιδημαρχία πρασίνου και περιβάλλοντος του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. Έχω σήμερα την τιμή να είμαι παράλληλα Πρόεδρος της μεγαλύτερης Πανελλαδικά Ένωσης Μανιατών της ‘’ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ’’, με έδρα τον Πειραιά. Επίσης είμαι αναπληρωτής Πρόεδρος και υπεύθυνος τύπου στο Δ.Σ. της ‘’ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ’’.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος Πειραιά παρέλαβα το 2016 στην Ρόδο το βραβείο περιβαλλοντικής ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ για το έργο πρασίνου της διεύθυνσης που προΐσταμαι πολιτικά. Υπό την εποπτεία μου επίσης , αναπλάστηκαν και πιστοποιήθηκαν 24 παιδικές χαρές της πόλης».

voidonikolas

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ