Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση Φώτη Κουβέλη – Νίκου Μπελαβίλα

Συνάντηση Φώτη Κουβέλη – Νίκου Μπελαβίλα
21 Μαΐου 2019

Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, είχε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του δημοτικού Συνδυασμού «Πειραιάς για όλους», Νίκος Μπελαβίλας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θεόδωρος Δρίτσας και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς για όλους».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάσθηκαν πολιτικές και δράσεις συνέργειας, για την ανάπτυξη της πόλης και του λιμανιού του Πειραιά.

Όπως επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές, η ανάπτυξη οφείλει να ανατρέψει το παραγωγικό μοντέλο στον Πειραιά, ο οποίος έχει γίνει «μία πόλη για λίγους» , με την πλειοψηφία των κατοίκων της «να βρίσκεται διαρκώς αντιμέτωπη με τη φτώχεια, την ανεργία και την υποβάθμιση της καθημερινότητάς της».

Για το λόγο αυτό, υπογραμμίσθηκε ότι η ανάπτυξη στον Πειραιά, όπως και σε όλη τη χώρα οφείλει να γίνει με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και με προοδευτικό περιεχόμενο, έχοντας στο επίκεντρό της, τις ανθρώπινες ανάγκες και την προστασία του περιβάλλοντος.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ