Εφημερίδα Κοινωνική

Πέτρος Ψαρράς – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ του Νίκου Βλαχάκου: «…Mαζί για τον Πειραιά μας!»

Πέτρος Ψαρράς – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ του Νίκου Βλαχάκου: «…Mαζί για τον Πειραιά μας!»
03 Μαΐου 2019

“Ως νέοι άνθρωποι, που διψούν για ανάπτυξη, καινοτομία και πρόοδο, έχουμε χρέος να κάνουμε την υπέρβαση. Να στείλουμε το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας, να εργαστούμε σκληρά ώστε ν’ αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες της πόλης μας. Ο Πειραιάς δικαιούται να αναδειχθεί Πόλη- Πρότυπο στην καθημερινή ζωή των πολιτών του. Πληροί όλες τις προϋποθέσεις και πρέπει επιτέλους να φανεί αντάξιος της λαμπρής παράδοσης και της ιστορίας του. Οφείλουμε ν’ αγωνιστούμε για έναν σύγχρονο Δήμο, ο οποίος θα αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα τόσο όλων των δημοτών του, χωρίς διακρίσεις, όσο και των επισκεπτών του.

Με συμμάχους αξιόλογους, εργατικούς ανθρώπους και επικεφαλής τον κύριο Νίκο Βλαχάκο, υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, με πνεύμα ομαδικότητας, με όραμα για το Λιμάνι της καρδιάς μας, με έργα, όχι με λόγια. Δυναμικά και αδιάκοπα να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε περισσότερα, να δώσουμε λύσεις ουσίας σε καίρια κοινωνικά ζητήματα όπως η καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων, η ύπαρξη και η σωστή συντήρηση χώρων άθλησης και αναψυχής, η φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Να βάλουμε την πόλη μας σε τροχιά ανάπτυξης στον τομέα της ναυτιλίας και του τουρισμού, πάνω από όλα με σεβασμό στην ταυτότητα της πόλης και τις αξίες των πολιτών της.

Να προσπαθήσουμε για μια καθημερινότητα

πιο ποιοτική, πιο καθαρή, πιο αληθινή,

όπως είναι η γνήσια Πειραιώτικη ψυχή…

… μαζί για τον Πειραιά μας!”

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ