Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
06 Μαΐου 2019

Στην κυκλοφορία δόθηκαν τα πέντε νέα κόκκινα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Πειραιά, τα οποία ξεκίνησαν ήδη τα δρομολόγια, εξυπηρετώντας τους δημότες στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης.

Ο νέος στόλος της Δημοτικής Συγκοινωνίας είναι σύγχρονων προδιαγραφών και αποτελείται από 4 λεωφορεία μεσαίου μεγέθους, έτσι ώστε να μπορούν να κινούνται ευκολότερα στους δρόμους του Πειραιά και 1 μικρότερου μεγέθους, το οποίο εξυπηρετεί το Νέο Φάληρο.

Τα νέα λεωφορεία διαθέτουν σύγχρονες παροχές, όπως είναι δωρεάν wi fi και δυνατότητα φόρτισης κινητών τηλεφώνων, έχουν μέγιστη χωρητικότητα 60 ατόμων, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μπορούν να εξυπηρετήσουν παιδιά και άτομα με αναπηρία, καθώς διαθέτουν ειδική ράμπα για καροτσάκια, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν που βρίσκονται τα λεωφορεία.

Το επόμενο διάστημα ο στόλος της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα ενισχυθεί, με την προμήθεια 4 επιπλέον ηλεκτρικών λεωφορείων με πόρους μέσω της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (Ο.Χ.Ε).

Υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Συγκοινωνία, η οποία λειτουργούσε επί 23 χρόνια χωρίς άδεια, αδειοδοτήθηκε με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να μετακινούνται με ασφάλεια οι δημότες.

Σημειώνεται ότι η Δημοτική Συγκοινωνία είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες.

lewforeio

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ