Εφημερίδα Κοινωνική

Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά: Η παρατηρητικότητά τους απέτρεψε διάρρηξη σε πολυκατοικία στον Πειραιά!

 Breaking News

Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά: Η παρατηρητικότητά τους απέτρεψε διάρρηξη σε πολυκατοικία στον Πειραιά!
16 Μαΐου 2019

Για άλλη μια φορά η Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά απέτρεψε να συμβεί μια μεγάλη διάρρηξη στο κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά είδαν τέσσερις Γεωργιανούς επί της οδού Υψηλάντου να κινούνται ύποπτα έχοντας μια περίεργη συμπεριφορά. Στη θέα των αστυνομικών πέταξαν πασπαρτού στο πεζοδρόμιο και άρχισαν να τρέχουν! Δεν κατάφεραν όμως να απομακρυνθούν πολύ διότι τους κυνήγησαν και τους συνέλαβαν.

Ήταν λίγο μετά τις 13.30 το μεσημέρι, όταν κατάφεραν και τους στρίμωξαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Η ιστορία με τους Γεωργιανούς όμως δεν σταματά εδώ. Οι αστυνομικοί αμέσως μετά, επέστρεψαν στο σημείο της σύλληψης και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν και άλλοι δύο Γεωργιανοί οι οποίοι είχαν μπει σε πολυκατοικία στην οδό Υψηλάντου 101.

Αμέσως συνέλαβαν και τους άλλους δύο δράστες, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν κι άλλα διαρρηκτικά εργαλεία.

Από την προανάκριση που ενέργησαν οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και του τμήματος Ασφάλειας Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, προέκυψε πως οι εν λόγω συλληφθέντες, νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχαν πραγματοποιήσει διάρρηξη σε σπίτι στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και είχαν αφαιρέσει τιμαλφή και το ποσό των 4.000 ευρώ! Έτσι, εξαιτίας της άμεσης επέμβαση των αστυνομικών, απετράπη μια ακόμη διάρρηξη.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε πως ένας από τους συλληφθέντες είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Με απόφαση του ανακριτή Πειραιά, οι τέσσερις συλληφθέντες προφυλακίστηκαν.

 Χ.Μ.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ