Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Δήμος Περάματος βράβευσε τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης

Ο Δήμος Περάματος βράβευσε τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης
09 Μαΐου 2019

Το μέλλον του Αθλητισμού της πόλης του Περάματος τιμήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου από τον δήμαρχο, Γιάννη Λαγουδάκη. Αθλητές, προπονητές, μέλη Δ.Σ συλλόγων- σωματείων και γονείς, έδωσαν το παρών στο δημαρχείο. Αθλητές που έκαναν περήφανη την πόλη μας. Ποδόσφαιρο, Ποδόσφαιρο σάλας, μπάσκετ, βόλεϊ, Κλασικό Αθλητισμό-στίβο ενόργανη γυμναστική, καράτε, Τάεκ Βο Ντο, πυγμαχία, κικ μπόξινγκ, ιστιοπλοΐα.

Η Δημοτική Αρχή γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις θυσίες που κάνουν οι αθλητές-πρωταγωνιστές,  έθεσε ως ένα από τους πρωταρχικούς της στόχους να βγάλει από την στασιμότητα και την εγκατάλειψη όλων των Αθλητικών χώρων της πόλης μας. Να τους αναβαθμίσει- ανακαινίσει με σύγχρονες προδιαγραφές και να δοθούν προς εκμετάλλευση δείχνοντας έτσι πραγματικά και υλικά τη στήριξη της.

Εκκινώντας, από το Δημοτικό γήπεδο Ποδοσφαίρου που πλέον αποτελεί ένα κόσμημα για τον ερασιτεχνικό Πειραιά, συνεχίζοντας με τον δημοτικό στάδιο κλασσικού αθλητισμού στον χώρο της Πρόνοιας.Ακολούθησαν τα τρία νέα γήπεδα μπάσκετ σε κεντρικές γειτονιές της πόλης, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για πέντε νέα γήπεδα.

Παράλληλα, η παρούσα δημοτική αρχή στάθηκε στο πλευρό όλων των σωματείων και των Αθλητών και αποφάσισε να βραβεύσει τους διακριθέντες αλλά, και τα σωματεία, Αθλητικά και Πολιτιστικά, που βάζουν το λιθαράκι τους στη διάσωση, διατήρηση και διάδοση του Αθλητισμού και του Πολιτισμού μας.

Το παρών λοιπόν πέρα των Σωματείων των Αθλητών έδωσαν ο Δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ,  οι αντιδήμαρχοι Μ. ΚΑΖΑΚΟΥ, Α. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ, Α.  ΚΟΥΛΑΛΟΓΛΟΥ,Π.  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, η πρόεδρος του Δ.Σ ΠΑΓΩΝΑ ΚΑΤΣΙΜΠΡΗ –ΑΥΤΙΑ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μ. ΑΡΑΠΗ, Χ.ΝΤΙΜΕΡΗΣ, Γ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ , Β.ΒΑΤΙΣΤΑΣ, Γ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, Δ.ΘΕΟΔΩΡΟΛΕΑΣ, οι βουλευτές του Σύριζα  κ.κ Ε. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, Ν. ΚΑΣΙΜΑΤΗ, Θ.ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ο κ.Ι.ΜΟΙΡΑΣ, η  κ.  Μ.ΜΕΝΔΡΙΝΟΥ από τον Εμπορικό σύλλογο, η κ. Α.Τσαγγαριννού, και πολλοί εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος  Γιάννης Λαγουδάκης , ιδιαίτερα συγκινημένος τόνισε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή γιορτή αποτελεί απάντηση προς όλους αυτούς που επιθυμούν να χαρακτηρίζεται η πόλη μας, δεύτερης κατηγορίας. Από την μεριά μας, αισθανόμαστε την υποχρέωση, να προσφέρουμε σε όσους δίνουν τον καθημερινό αγώνα, αθλητές- προπονητές και φυσικά οι γονείς, το αυτονόητο, την επιβράβευση όλης αυτής της προσπάθειας. Η πόλη μας έχει αξία. Τη νέα γενιά. Συγχαρητήρια σε όλους».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  βραβεύθηκαν :

  • 41 ομάδες
  • 2 ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΕ 3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
  • 12 ΝΙΚΕΣ ΣΕ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • 30 ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • 100 ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • 500 ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
  • 40 ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΤΟΝΙΑ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΈΟ ΙΚΟΝΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΚΑΡΔΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΈΟ ΙΚΟΝΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΛΑΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΩΣΗΣ-ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ- ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ-ΚΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ BOXING ACADEMY-ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ-ΚΟΥΤΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΤΑΣΟΣ-ΝΤΑΒΕΛΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ –ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΒΛΑΣΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟΣ –ΔΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ .
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΙΚΟΝΙΟΥ   -ΑΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ    -ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΜΠΕΔΙΚΟ ΟΜΑΔΑ ΜΑΠΣΚΕΤ-ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ      .                ..
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ  ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ-ΤΣΙΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ-ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΜΑΚΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΦΑΙΔΡΑ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΣΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ-ΜΑΣΤΡΟΓΑΙΝΝΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΝΕΦΕΛΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-  ΑΕΡΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΥΛΑΙΝΗ ΚΩΣΤΑΚΟΥ –ΛΕΚΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ –ΒΑΣΣΑΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ-ΣΓΑΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΑΡΓΩ ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΛΕΝΑ ΠΟΘΗΤΟΥ-ΟΜΑΔΑ ΖΟΥΜΠΑ ΛΑΤΙΝ-ΠΡΩΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ  ,ΝΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ-ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
ΒΡΑΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΑΒΑΛΑΚΗ ΠΟΠΗ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΕΡΜΗΣ –ΑΝΔΡΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
 
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΤΕ -ΝΤΟ ΣΙΤΟΚΑΙ–  ΜΠΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ-ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
 
ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ–  ΣΚΑΦΟΣ ΓΚΕΛΕΝΑ  – ΣΚΑΦΟΣ ΥΠΕΡΙΩΝ
ΝΤΑΝΖΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ BY RENATA-ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ REINAS GROUP-DANCERS STARS TEAM
ΝΤΑΝΣ ΚΛΑΜΠ  BY PERAMA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΠΗΓΑΣΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ LETS DANCE –ΕΦΗΒΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ORIENTAL – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ CHEERLEADING
ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ– MIKTH OMAΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ-OMAΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ (κατηγορία 8-12 ετών).
ΣΕΔΑΣ- ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ- ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΔΑΣ κ. ΜΗΝΑΙΔΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΤΣΑΒΑ ΙΩΑΝΝΑ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ –ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ –ΣΕΑΝΑΔΠ-ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΧΩΜΙΟΣ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ Ο ΑΡΜΟΣ  
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΦΟΥΣΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΜΠΑΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 
ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΝΟΥ-ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΕΒΕΖΟΠΟΥΛΟΥ-  ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΦΑΙΤ ΑΚΑΝΤΕΜΙ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ- ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ
ΦΑΙΤΕΡΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ –ΛΑΘΟΥΡΗ ΖΩΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ –ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΛΟΥΚΑΚΗ ΛΥΔΙΑ.
ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΝ ΧΟΡΩ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΧΟΡΩ.

Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ