Εφημερίδα Κοινωνική

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ – Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά: Η προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ – Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά: Η προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ
13 Μαΐου 2019

Εντυπωσιακή προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ και υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, Νίκου Βλαχάκου, την Παρασκευή (10/5/19), με την ευκαιρία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου (Ηρώων Πολυτεχνείου 87 & Χαρ. Τρικούπη).

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος απουσίαζε σε προεκλογικό αγώνα, καθώς και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής της Β’ Πειραιά της Ν.Δ., Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος την ώρα της εκδήλωσης ψήφιζε στη Βουλή την πρόταση μομφής.

VLACHAKOS1

 

 

 

 

 

 

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης και μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Πατούλης, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό.

Εκεί επίσης βρέθηκαν: Ο βουλευτής Α’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κατσαφάδος, οι υποψήφιοι βουλευτές Α’ Πειραιά με τη Ν.Δ. στις εθνικές εκλογές, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Τάσος Αβραντίνης, Σπύρος Σπυρίδων, Ζωή Ρούσσου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μπελεγρής και ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του υποψηφίου Δημάρχου, Νίκου Βλαχάκου, δημοσιογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης.

«Δεν θέλουμε πόλη ΜΟΝΟ χορηγιών, αλλά καθαρή, φωτεινή, ασφαλή» 

Ο Νίκος Βλαχάκος, επισήμανε μεταξύ άλλων:

VLACHAKOS2

 

 

 

 

 

 

«Είναι προφανές ότι δεν μας αξίζει μια πόλη μόνο χορηγιών. Είναι δίκαιο να απαιτούμε μια σύγχρονη, καθαρή, φωτεινή και ασφαλή πόλη. Μια πόλη όπου ο δημότης θα συμμετέχει ελεύθερα και ακηδεμόνευτα στην οικοδόμηση του κοινού μας μέλλοντος.

Ο Πειραιάς Πόλη Πρότυπο θέλουμε να γίνει το νέο πολιτικό-αυτοδιοικητικό ρεύμα που θα εκφράζει τους νέους ανθρώπους, τους ανθρώπους της αγοράς, όλους εκείνους που ονειρεύονται να ζουν και να δημιουργούν σε μια κοινωνία πολιτικού πολιτισμού.

Για το λόγο αυτό, όλοι εμείς από σήμερα ας γίνουμε το παράδειγμα της πιο καθαρής καθημερινότητας. Εμείς θέτουμε εξαρχής σε προτεραιότητα:

• την καθαριότητα,

• τον φωτισμό,

• την ασφάλεια,

• την ελεγχόμενη στάθμευση,

• τη βελτίωση των μονοδρομήσεων και

• όπου υπάρχει ανάγκη την πάταξη του παραεμπορίου».

Ο κ. Ν. Βλαχάκος χαρακτήρισε τον κ. Μώραλη: «Απερχόμενο δήμαρχο, που γέμει ωραίων λόγων και ευχών, χωρίς ουσία»

Και κατέληξε: «Ξενόφερτοι σύμβουλοι και managers δεν μπορούν να σώσουν τον Πειραιά μας. Μόνο εμείς οι αυθεντικοί Πειραιώτες θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Πειραιά Πόλη Πρότυπο, μια πόλη ζωντανή, φωτεινή, ασφαλή, που τα παιδιά μας θα παίζουν άφοβα στις γειτονιές και στους παιδότοπους. Οι γειτονιές μας δεν είναι… ο χώρος, ΕΙΝΑΙ ο τρόπος που οι ζωές μας αποκτούν νόημα και αξία. Είναι ο τόπος που ανταμώνουμε, μετέχοντας ο καθένας με τον τρόπο του. Αυτό μας λείπει, αυτό έχουμε ανάγκη. Ελάτε λοιπόν να αναδημιουργήσουμε τον Πειραιά της γειτονιάς και της ανθρωπιάς. 26 Μαΐου είναι η ώρα της κάλπης, η ώρα της προόδου. Με τη δική σας ψήφο και τη δύναμή σας παραμερίζετε τη στασιμότητα, το χθες και επιλέγετε το μέλλον του Πειραιά μας. Εσείς και εμείς, όλοι μαζί. Είμαι εδώ, για να κάνουμε τον Πειραιά μας ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ».

VLACHAKOS3

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ