Εφημερίδα Κοινωνική

ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα με το συνδυασμό τον Γιάννη Σγουρό: ΕΝΑ «ΦΑΒΟΡΙ» ΣΤΟ ΨΗΨΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα με το συνδυασμό τον Γιάννη Σγουρό: ΕΝΑ «ΦΑΒΟΡΙ» ΣΤΟ ΨΗΨΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
22 Μαΐου 2019

Ο Νίκος Καστανιάς, έχοντας ολοκληρώσει μιά πλούσια και ευδόκιμη θητεία ως Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ανήκει στην νέα γενιά των Ανώτατων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που διακρίνονται για την αφοσίωση τους στην Δημοκρατία, την αγάπη τους για την πατρίδα και την χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση.

Εκλεγμένος από το 2014 περιφερειακός σύμβουλος, στάθηκε σταθερά δίπλα στον Γιάννη Σγουρό για 5 δύσκολα αλλά παραγωγικά χρόνια, στα έδρανα της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, δίνοντας ένα σκληρό αγώνα απέναντι στην προσπάθεια ακύρωσης του έργου του. Ενός μεγάλου έργου, που άφησε την δημιουργική σφραγίδα του στην Αττική μας.

Με την καθοδήγηση του Σγουρού, στάθηκε με δυναμισμό και αίσθημα ευθύνης, υπηρετώντας την συλλογική προσπάθεια της Παράταξης απέναντι στην επίμονη άγνοια και την ανεπάρκεια της Διοίκησης Δούρου, που δεν είχε έρμα να σταθεί στο πλάι των πολιτών εν μέσω των κρίσεων που έπληξαν την Αττική.

Ο Νίκος αποφοίτησε από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ως Μάχιμος Σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και συνέχισε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της Σχολής Πολέμου του ΠΝ και του Κολεγίου Άμυνας και Ασφάλειας της ΕΕ στις Βρυξέλες (EuropeanSecurityandDefenseCollege) στον τομέα της Κοινής εξωτερικής πολιτικής άμυνας και ασφάλειας.

Κατά την σταδιοδρομία του υπηρέτησε σε πολεμικά πλοία, υπήρξε πιλότος ελικοπτέρων και κυβερνήτης της φρεγάτας ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ συμμετέχοντας σε ειρηνευτικές αποστολές του ΟΗΕ.

Επίσης υπηρέτησε σε σημαντικές επιτελικές θέσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αποστρατεύθηκε από το ΠΝ αφού είχε προαχθεί στον βαθμό του Υποναυάρχου.

ΣTHN EKΛOΓH THΣ 26HΣ MAΪOY, EINAI KAI ΠAΛI ΣTO ΠΛEYPO TOY ΓIANNH ΣΓOYPOY, ΓIA THN AΘHNA KAI THN ATTIKH ΠOY AΞIZOYN TH ΔHMIOYPΓIA, TH ΣYΛΛOΓIKOTHTA THN EYΘYNH.

 

kastanias1


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ