Εφημερίδα Κοινωνική

Νέος χλοοτάπητας στα γηπεδάκια του Κορυδαλλού

Νέος χλοοτάπητας στα γηπεδάκια του Κορυδαλλού
29 Μαΐου 2019

Με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στα δύο γήπεδα του Δημαρχείου συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και ανακαίνισης των αθλητικών υποδομών του Δήμου Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, ολοκληρώνονται οι εργασίες στο γήπεδο 5Χ5 και θα συνεχιστούν στο 8Χ8.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσης και κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 7Χ7 δίπλα στο Δημαρχείο, στον χώρο πίσω από το ανοιχτό παρκινγκ. Το τρίτο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δημαρχείο, θα φιλοξενεί τις προπονήσεις των Ακαδημιών και θα προσφέρει πιο άνετες συνθήκες άθλησης στα εκατοντάδες των ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης.

Τα αθλητικά έργα θα συνεχιστούν με τα νέο έργα ανακαίνισης του Ανοιχτού γηπέδου και του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ. Στο Ανοιχτό οι εργασίες περιλαμβάνουν αντικατάσταση του χλοοτάπητα, δημιουργία υποδομών για αθλήματα στίβου (ύψος, ρίψεις κ.λ.π), ανακατασκευή των αποδυτηρίων και τοποθέτηση φωτισμού led.
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου ανακαίνισης του Κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, στο οποίο θα αντικατασταθούν όλα τα πάνελ, τα αλουμίνια και θα γίνει πλήρης ανακατασκευή των αποδυτηρίων.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ