Εφημερίδα Κοινωνική

Μητσοτάκης: H νίκη θα έρθει από τα Δυτικά

 Breaking News

Μητσοτάκης: H νίκη θα έρθει από τα Δυτικά
22 Μαΐου 2019

Μήνυμα συστράτευσης και νίκης στέλνει από το Περιστέρι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε για την κεντρική προεκλογική του ομιλία του Περιστέρι και συγκεκριμένα το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Κεντρικός πυλώνας της ομιλίας Μητσοτάκη θα είναι το πρόγραμμα του κόμματος για την κοινωνία, την οικονομία και ασφάλεια και, η ανάγκη ύπαρξης μιας νέας σταθερής κυβέρνησης μετά τις βουλευτικές εκλογές.

Η επιλογή του Περιστερίου δεν είναι τυχαία, αφού η Δυτική Αθήνα, ούτως ή άλλως, είναι μια περιφέρεια στην οποία η Νέα Δημοκρατία δίνει μεγάλη βαρύτητα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να έχει προ πολλού δηλώσει ότι θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.

Στη συγκέντρωση βρέθηκαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής (ο οποίος έκανε και δήλωση προσερχόμενος) και Αντώνης Σαμαράς, η Ντόρα Μπακογιάννη, το σύνολο των βουλευτών της ΝΔ αλλά και των υποψηφίων ευρωβουλευτών και αυτοδιοικητικών.

Το κλειστό γυμναστήριο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από νωρίς, ενώ έξω από αυτό έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που φωνάζουν συνθήματα «Κυριάκο γερά να φύγει η Αριστερά» και «νάτος νάτος ο πρωθυπουργός». Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από 1.000 άτομα έμειναν έξω από το κλειστό γυμναστήριο και παρακολούθησαν την ομιλία Μητσοτάκη από τις γιγαντοοθόνες που ήταν τοποθετημένες εκεί.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η Δυτική Αττική και η Β” Αθηνών είναι το πολιτικό του σπίτι αφού από εκεί ξεκίνησε την πορεία του στην πολιτική.

Γι΄αυτό και τα γραφεία της ΝΔ είναι στο Μοσχάτο, δίπλα στο ποτάμι. Γνωρίζω τα προβλήματα της δυτικής Αττικής και είμαι κοντά σας. Εδώ σε αυτήν την περιοχή ζουν και αγωνίζονται Μικρασιάτες, Πόντιοι, Ηπειρώτες και Έλληνες από όλες τις περιοχές της χώρας.

Θα είμαι δίπλα σαν να αγωνιστώ για να ενώσουμε λοιπόν όλους τους Έλληνες,. Να φέρουμε επενδύσεις, ανάπτυξη, δουλειές και ελπίδα για τα νέα παιδιά που πρέπει να ζήσουν στον τόπο τους.

Το μήνυμα μας είναι ότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και στις 26 Μαΐου πάμε μπροστά όλοι μαζί.

Οι εκλογές που έρχονται έχουν πολύ μεγαλύτερο βάρος από ότι συνήθως. Μετά από τέσσερα χρόνια οι Έλληνες θα απαντήσουν σε όλα όσα έζησαν αυτά τα χρόνια. Από την μιζέρια και το ψέμα μέχρι την Συμφωνία των Πρεσπών.

Στέλνουμε μήνυμα και ψηφίζουμε ενότητα, αλλαγή, ελπίδα. Δεν χωράει καμία ψήφος χαμένη σε κόμματα που την επόμενη μέρα δεν θα έχουν ρόλο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα. Ήρθε η ώρα για καθαρή λύση: ή με την αλήθεια ή με το ψέμα, ή μα την ανάπτυξη ή με τη λιτότητα.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ