Εφημερίδα Κοινωνική

Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον Συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη Για έναν Πειραιά Νικητή!

Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον Συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη  Για έναν Πειραιά Νικητή!
16 Μαΐου 2019

“Σε αυτές τις εκλογές συντάσσομαι με τον Γιάννη Μώραλη και τον «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ» για τον Πειραιά του μέλλοντός μας”, αναφέρει σε δήλωσή του στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ο Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης, Δικηγόρος και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. «Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στον Πειραιά και στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης. Είμαι έγγαμος και πατέρας της Εμμανουέλας, 3 ετών. Είμαι απόφοιτος της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (LL.M) από το City, University of London, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο με εξειδίκευση στο Δίκαιο Ανταγωνισμού. Είμαι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, ενώ διατηρώ δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά, ασχολούμενος κυρίως με υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου.

Παράλληλα, είμαι νομικός σύμβουλος στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και σε διάφορες εταιρείες, ενώ συμμετέχω αμισθί ως μέλος στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης Κινηματογραφικών Ταινιών του Υπουργείου Πολιτισμού. Είμαι ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πειραιά (Π3), η οποία, στα 4 περίπου χρόνια της ύπαρξής της, παρεμβαίνει στο πολιτικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης. Σε αυτές τις εκλογές συντάσσομαι με τον Γιάννη Μώραλη και τον «ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ» για τον Πειραιά του μέλλοντός μας. Για μια πόλη σύγχρονη και λειτουργική για κατοίκους και επισκέπτες. Για έναν Πειραιά-Τουριστικό Προορισμό και Κέντρο Ναυτιλίας και Πολιτισμού.

Για μια πόλη εξωστρεφή, φιλική στην επιχειρηματικότητα, τους νέους, την έρευνα και την καινοτομία. Για έναν Πειραιά με κοινωνική ευαισθησία και προστασία για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

KLAPADAKIS


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ