Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρινάκης: «Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν με παικταράδες»

Μαρινάκης: «Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν με παικταράδες»
24 Μαΐου 2019

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε από τον Πειραιά για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πάρκο Γεννηματά στα Καμίνια, στην κεντρική του ομιλία ενόψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής. Λίγο πριν ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στην ομάδα του και στις μεταγραφές «παικταράδων» που ετοιμάζει.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Οι μεταγραφές ήδη ξεκίνησαν, παικταράδες. Κάντε λίγο υπομονή να ακούσετε τις ανακοινώσεις από Δευτέρα». Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο 35χρονος Γάλλος Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος εφόσον περάσει επιτυχώς από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί, θα υπογράψει. Επίσης, δρομολογημένη φαίνεται να είναι και η μεταγραφή του Μπρούνο, που έπαιζε στον Ατρόμητο τον τελευταίο 1,5 χρόνο ως δανεικός από τη Λιντς ΛΑΣΚ.

Χθες ο Μαρινάκης δήλωσε στα «Παραπολιτικά 90,1» για τις μεταγραφές του ΟΣΦΠ «Σημασία έχει να πάει καλά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα γίνονται. Θα δείτε όταν θα τον ανακοινώσουμε τον παίκτη και είναι καλός παίκτης. Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Όταν έρθει η ώρα θα τους ανακοινώσουμε. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό».

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, κλήθηκε να τοποθετηθεί για τον Μάρκους Μπεργκ και υποστήριξε στον «Realfm»: «Θα δούμε, θα δούμε για τον Μπεργκ. Για τον Βαλμπουενά σας είπα ξεκάθαρα. Για τον Μπεργκ οι προβληματισμοί οι δικοί σας υπάρχουν και σε άλλους».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ