Εφημερίδα Κοινωνική

Κατακλείστηκε το «ΒΑΡΟΥΛΚΟ» στην εκδήλωση της Σμαράγδας Γλου

Κατακλείστηκε το «ΒΑΡΟΥΛΚΟ» στην εκδήλωση της Σμαράγδας Γλου
10 Μαΐου 2019

Την περασμένη Πέμπτη 9 Μαΐου η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Σμαράγδα Γλου, με τον συνδυασμό Πειραιάς – Νικητής του Γιάννη Μώραλη πραγματοποίησε μια μεγάλη εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μικρολίμανο της Καστέλλας.

Η Σμαράγδα Γλου που κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφια σε Δημοτικές Εκλογές, καλωσόρισε τους καλεσμένους της στον 2ο όροφο του γνωστού κέντρου «Βαρούλκο» που κατακλείστηκε ασφυκτικά από κόσμο! Όλοι της ευχηθούν καλή επιτυχία!

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης αναφερόμενος στο πρόσωπο της Σμ. Γλου, είπε ότι πρόκειται για μια δραστήρια, νέα και επιτυχημένη επιχειρηματία την οποία θέλει δίπλα του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην κατάμεστη αίθουσα του «Βαρούλκου» διακρίναμε τον ηγέτη του Ολυμπιακού κ.Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με παλαίμαχους βετεράνους ποδοσφαιριστές της ομάδας, επιχειρηματίες, πολιτικούς, τον δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Φώτη Νικολάκη και υποψηφίους του συνδυασμού «Πειραιάς – Νικητής». Η Σμαράγδα Γλου, συγκινημένη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την τιμητική παρουσία του και τους «ανταπέδωσε» με ένα κέρασμα.

GLOU

 

 

 

 

 

GLOU1

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ