Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Βοϊδονικόλας – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Κοιτάμε μόνο το καλό του Πειραιά – Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες»

Γιάννης Βοϊδονικόλας – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Κοιτάμε μόνο το καλό του Πειραιά – Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες»
02 Μαΐου 2019

Ο πρόεδρός της Ε’ δημοτικής κοινότητας Πειραιά και επικεφαλής της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και νήσων, Γιάννης Βοϊδονικόλας, μιλάει για τις επικείμενες εκλογές, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Μεταξύ άλλων, αναφέρει:

Αρχικά, είμαι περήφανος που είμαι πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων, μιας οργάνωσης η οποία επιτελεί σημαντικό ρόλο και έργο, όχι μόνο στον Πειραιά, αλλά και στις περιοχές της Αίγινας, του Αγκιστρίου, του Πόρου, της Τροιζηνίας, των Μεθάνων, της Ύδρας, των Σπετσών και των Κυθήρων. Ακούμε τις τοπικές κοινωνίες, τα προβλήματά τους και προσπαθούμε να τα αναδεικνύουμε.

Είμαστε η φωνή και το αυτί της Ν.Δ. Ωστόσο, ο «Πειραιάς Νικητής» και η δημοτική Αρχή του Γ. Μώραλη δεν έχουν κομματική ταμπέλα. Είναι στην ουσία του υπερκομματικός συνδυασμός, που ως κεντρικό στόχο έχει την ανάπτυξη της πόλης του Πειραιά και τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τις επόμενες γενιές Πειραιωτών. Δεν βλέπουμε αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους, κοιτάμε μόνο το καλό του Πειραιά. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Για το έργο του στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα, ως πρόεδρος, είπε:

Η Ε’ Δημοτική Κοινότητα είναι μια περιοχή ιδιαίτερης σημασίας για την πόλη του Πειραιά και με σημαντικά προβλήματα, τα οποία κληθήκαμε να αντιμετωπίσου-με και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Σε αυτό το πλαίσιο, προχωρήσαμε στην πλήρη ανακατασκευή της Πλατείας Θεμιστοκλή με δωρεά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στη λειτουργία του νέου ΚΕΠ στην οδό Αγχιάλου, στην ίδρυση του νέου Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης και στην καθιέρωση δρομολογίου της Δημοτικής Συγκοινωνίας με αφετηρία την Ε’ Δημοτική Κοινότητα.

Επίσης, φτιάξαμε μια νέα παιδική χαρά στο Πάρκο Δηλαβέρη, δημιουργήσαμε έναν νέο βρεφονηπιακό σταθμό και ταυτόχρονα προχωρήσαμε στην αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Αγίου Διονυσίου.

Παράλληλα, υλοποιήσαμε πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε 33 δρόμους και προχωρήσαμε σε ανάπλαση πεζοδρομίων 8.220 τ.μ.

Την ίδια στιγμή, δρομολογούμε ασφαλτοστρώσεις σε επιπλέον 9 δρόμους, ενώ η αστική ανάπλαση της περιοχής του Αγ. Διονυσίου, η οποία έχει δρομολογηθεί, αποτελεί ένα έργο πνοής με πολλαπλά οφέλη, το οποίο θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή.

Έχουμε εξασφαλίσει, παράλληλα, την πλήρη ανακατασκευή του Θεμιστόκλειου Σταδίου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Εκτός από αυτές τις οικιστικές παρεμβάσεις, στεκόμαστε στο πλευρό των απόρων οικογενειών μέσω του προγράμματος «Σιτίζουμε και μοιράζουμε χαμόγελα», σε συνεργασία με την PepsiCo.

VOIDONIKOLAS

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ