Εφημερίδα Κοινωνική

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: «ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΒΑΚΗΣ: «ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ»
16 Μαΐου 2019

Ο Γεώργιος Δαβάκης είναι υιός του Πειραιώτη ήρωα Πτεράρχου Κ.Δαβάκη. Σπούδασε Μηχανικός Αεροσκαφών στη Σχολή Ικάρων / ΣΜΑ και Νομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μετεκπαιδευθεί στο Αστικό Δίκαιο, τις Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες, την Οργάνωση και Διοίκηση Οργανισμών και Επιχειρήσεων, στις Δημόσιες και Διεθνείς Σχέσεις, την Διοίκηση Προσωπικού, την Διαχείριση Κρίσεων από Φυσικές και Τεχνολογικές Καταστροφές κ.α.

Είναι Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α., Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Διετέλεσε Διοικητής και Πρόεδρος ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», Διοικητής Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) του Υπουργείου Υγείας, Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Κανονισμών και Επιλύσεως Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΚΕΔ/ΕΠΟ – Πρωτοβάθμιο Αθλητικό Δικαστήριο) Μέλος του Δ.Σ. της Δημόσιας Επιχείρησης Πολεοδομίας και Στέγασης (ΔΕΠΟΣ) κ.α.

Από το 2002 μέχρι σήμερα εκλέγεται συνεχώς Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας, Προσωπικού, Καταστημάτων & Διεθνών Σχέσεων, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής, Πρόεδρος του Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας, Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Οργανισμού Πειραιά κ.α.

Το Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Μάρτιο του 2017 εκλέγεται με το Συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και τον Μάρτιο του 2017 επανεκλέγεται Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου με ποσοστό 90%, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

 

davakis

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ