Εφημερίδα Κοινωνική

Ευγενία Βασιλειάδου – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος: Μια αξιόλογη παρουσία στο ψηφοδέλτιο του ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ

Ευγενία Βασιλειάδου – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος: Μια αξιόλογη παρουσία στο ψηφοδέλτιο του ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ
15 Μαΐου 2019

Μια αξιόλογη παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη είναι η αυτή της Ευγενίας Βασιλειάδου, που κατέρχεται για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Ευγενία Βασιλειάδου είναι κόρη του Βασίλη και της Ρεβέκκας Βασιλειάδου και μεγάλωσε στο κέντρο του Πειραιά (Ευαγγελίστρια). Τα τελευταία έξι χρόνια κατοικεί στο Νέο Φάληρο. Έχει αποφοιτήσει από την Ελληνογαλλική σχολή Jeanne D’ Arc το 1998 και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, στον τομέα των Διεθνών Μεταφορών.

Έχει σπουδές στην Αγγλία και το 2003 έλαβε το πτυχίο Bachelor λαμβάνοντας υποτροφία συνέχισε τις σπουδές της στην Σκοτία όπου έλαβε το μεταπτυχιακό Master.

Το 2004 επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάστηκε στο Δημόσιο ΙΕΚ Κερατσινίου ως εκπαιδεύτρια πληροφοριακών συστημάτων.

Μετέπειτα εργάστηκε στο κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών. Το 2010 ανέλαβε τη διαχείριση και το management της οικογενειακής επιχείρησης η οποία δραστηριοποιείται από το 1967, στον τομέα των Διεθνών Μεταφορών.

vasileiadoy

 

 

 

 

 

 

Για την έντονη δραστηριότητά της, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης την επέλεξε ώστε να ενισχύσει το συνδυασμό, στις ερχόμενες εκλογές του Μαΐου, τονίζοντας:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» την Ευγενία Βασιλειάδου. Πρόκειται για μια δυναμική νέα γυναίκα, η οποία αναπτύσσει μια επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η κα Βασιλειάδου επέλεξε να ασχοληθεί με τα κοινά της πόλης που μεγάλωσε και ζει, ενισχύοντας με τη συμμετοχή της το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή».

Η κα Ευγενία Βασιλειάδου, υπογράμμισε:

«Περπατώντας στις γειτονιές του Πειραιά την τελευταία πενταετία, αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας στην πόλη. Οραματιζόμαστε πόσο καλύτερη μπορεί να γίνει, γι’ αυτό συμμετέχω στον υπερκομματικό συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», ώστε να συμβάλλω έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε ενεργοί πολίτες για να είναι ο Πειραιάς μας, μία ΟΜΟΡΦΗ & ΒΙΩΣΙΜΗ πόλη».

vasileiadou1

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ