Εφημερίδα Κοινωνική

Ευγενία Βασιλειάδου – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Πόλη προορισμός και όχι πέρασμα για το λιμάνι»

Ευγενία Βασιλειάδου – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Πόλη προορισμός και όχι πέρασμα για το λιμάνι»
16 Μαΐου 2019

Η Ευγενία Βασιλειάδου είναι επιχειρηματίας, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ του Γιάννη Μώραλη. Σε άρθρο της αναφέρει: «Ο Πειραιάς είναι η πόλη στην οποία μεγάλωσα, ζω και έχω την επιχείρησή μου. Την τελευταία πενταετία που περπατάω στις γειτονιές του Πειραιά, αντιλαμβάνομαι τις αλλαγές που έχουν γίνει και σκέφτομαι πόσες ακόμα μπορούν να γίνουν, προκειμένου να ζούμε σε μία ΟΜΟΡΦΗ και ΒΙΩΣΙΜΗ πόλη. Ο Πειραιάς μας έχει αλλάξει, έχει βελτιωθεί και έχει εκσυγχρονιστεί. Έχουν γίνει πολλά έργα, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και για όλους μας, εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που έχουμε βιώσει. Η υπάρχουσα Δημοτική Αρχή με κόπο, προσπάθεια και επιμονή, εξασφάλισε πάνω από 111.000.000 ευρώ για έργα ανάπτυξης. Η μαγιά έχει μπει, θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε έμπρακτα για να συνεχιστεί το έργο. Να γίνει ο Πειραιάς μας ακόμα πιο όμορφος και λειτουργικός. Θέλω τον Πειραιά μας να είναι προορισμός και όχι πέρασμα για το λιμάνι».

Ήδη η κα. Ευγενία Βασιλειάδου έχε συμμετάσχει σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη του Πειραιά όπως γκαλερί, δημοτικό θέατρο, «Ημέρες Θάλασσας 2019», κ.α. έχει παρευρεθεί και συμπαρασταθεί στον σύλλογο Πολυτέκνων Πειραιά, έχει περπατήσει και τις 5 Δημοτικές Κοινότητες της πόλης όπως; Νέο Φάληρο, Καμίνια, το κέντρο του Πειραιά, την Πειραϊκή Χερσόνησο, καθώς και την περιοχή της Αγίας Σοφίας με θετικά αποτελέσματα που λαμβάνει από τους πολίτες της πόλεως του Πειραιά.

eugeneia_vasileiadoy

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ