Εφημερίδα Κοινωνική

Επιβεβαίωση από Mαρινάκη: «Θα βοηθήσει ο Βαλμπουενά, έχουμε πάρει πολλούς παίκτες»

Επιβεβαίωση από Mαρινάκη: «Θα βοηθήσει ο Βαλμπουενά, έχουμε πάρει πολλούς παίκτες»
23 Μαΐου 2019

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ Ματιέ Βαλμπουενά έχει ολοκληρωθεί, καθώς σε σχετική ερώτηση για τον παίκτη που αρχίζει από «βήτα», τόνισε: «Θα το δείτε όταν τον ανακοινώσουμε, μιλάμε για έναν πάρα πολύ καλό παίκτη που θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα» και πρόσθεσε «Eχουμε πάρει πολλούς παίκτες, όχι μόνο έναν. Όταν έρθει η ώρα θα τους ανακοινώσουμε. Θα τους ανακοινώσουμε σε λίγο καιρό». Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά ο Ολυμπιακός. Να επιστρέψει στους τίτλους και να έχει καλές παρουσίες στην Ευρώπη».

Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη το πρωί ο Βαλμπουενά θα βρίσκεται στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά για να υπογράψει το συμβόλαιό του, αποτελώντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές επιτυχίες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο Βαλμπουενά είναι 44 φορές διεθνής με τους «τρικολόρ», ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τη Λιμπούρν Σαιν-Σεράν και το 2006 μετακόμισε στη Μασσαλία, όπου έμεινε ως το 2014. Εν συνεχεία, έπαιξε μέχρι το 2017 στη Ντινάμο Μόσχας, προτού πάει στη γειτονική Τουρκία για τη Φενέρμπαχτσε.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ