Εφημερίδα Κοινωνική

Δυναμική συγκέντρωση στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ για τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη – Πολίτες κάθε ηλικίας στο πλευρό του αντιδημάρχου και του συνδυασμού του Σταύρου Κασιμάτη

Δυναμική συγκέντρωση στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ για τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη – Πολίτες κάθε ηλικίας στο πλευρό του αντιδημάρχου και του συνδυασμού του Σταύρου Κασιμάτη
22 Μαΐου 2019

Τη μεγαλύτερη συγκέντρωση υποψηφίου που έχει γίνει στον Κορυδαλλό πραγματοποίησαν οι φίλοι του αντιδημάρχου Γρηγόρη Γουρδομιχάλη. Περισσότεροι από 500 πολίτες κάθε ηλικίας με την παρουσία τους εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητά του και στο συνδυασμό του δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη.

Πριν από τις 8 το απόγευμα που είχε οριστεί ως ώρα έναρξης της εκδήλωσης, άρχισαν να καταφθάνουν πολίτες από τον Κορυδαλλό. Χαρακτηριστικό της δυναμικής της συγκέντρωσης είναι ότι την ίδια στιγμή ήταν σε εξέλιξη κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού στην πλατεία Μερκάτη με ομιλητή τον δήμαρχο και μεγάλη συμμετοχή πολιτών.

Την εκδήλωση υποστήριξε με συνεργάτες του τόσο στην οργάνωση όσο και με την παρουσία του, ο Γρ. Γουρδομιχάλης στην πλατεία Μερκάτη μέχρι τις 8. Δηλαδή υπήρχαν δύο παράλληλες εκδηλώσεις του ίδιου συνδυασμού ταυτόχρονα σε δύο αντιδιαμετρικά σημεία του Κορυδαλλού.

Πολιτική συγκέντρωση ουσίας 

gourdo

 

 

 

 

 

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν στο χώρο για περισσότερες από τρεις ώρες συζητώντας τόσο για τα δημοτικά θέματα όσο και με συνυποψηφίους του αντιδημάρχου που προσήλθαν μετά τη λήξη της συγκέντρωσης στην πλατεία Μερκάτη.

Δεν ήταν μία τυπική προεκλογική συγκέντρωση που μετά την κεντρική ομιλία διαλύεται σε λίγα λεπτά.

Τον Γρηγόρη Γουρδομιχάλη παρουσίασε με θερμά λόγια ο πρ. υπουργός και Νομάρχης Πειραιά Χρήστος Φωτίου, του οποίου είχε υπάρξει επιστημονικός συνεργάτης.

Ο Χ. Φωτίου τόνισε ότι τον Γρ. Γουρδομιχάλη διακρίνει η εντιμότητα, η αξιοπιστία, η επιστημονική γνώση, η παραγωγή έργου και η αντίληψή του περί δικαίου και η αποφασιστικότητά του.

Ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, ανάμεσα στα άλλα, τόνισε με έμφαση ότι ο Γρ. Γουρδομιχάλης έχει τεράστια προσφορά στο Δήμο Κορυδαλλού και στους πολίτες. Και συνεχίζοντας είπε χαρακτηριστικά: «Αγαπητοί φίλοι, σας διαβεβαιώ ότι ο Γρηγόρης τα οκτώ χρόνια που προσφέρει στο Δήμο Κορυδαλλού είναι ο μοναδικός που δεν έχει πληρωθεί ποτέ ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του Δήμου για αυτές τις υπηρεσίες.»

Τέλος ο δήμαρχος δήλωσε βέβαιος για τη νίκη του συνδυασμού γιατί, όπως είπε, εκτός από όλα τα άλλα, έχει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό από όλα τα άλλα ψηφοδέλτια.

Ο Γρ. Γουρδομιχάλης στον πολύ σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας. Μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να υπηρετώ αρχές, αξίες και τους πολίτες του Κορυδαλλού. Σας ζητώ να στηρίξετε τον συνδυασμό μας γιατί έχουμε σχέδιο για την επόμενη τετραετία, έχουμε μελέτες και έχουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για να υλοποιήσουμε έργα και υπηρεσίες που θα κάνουν τον Κορυδαλλό μία πόλη φιλική, ασφαλή και άνετη με πραγματική ανάπτυξη.»

gourdo1

 

 

 

 

 

 

Σημαντικές παρουσίες 

Ιδιαίτερα σημαντική παρουσία είχαν πρώην μαθητές του ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, γονείς και εκπαιδευτικοί, στο οποίο ο αντιδήμαρχος ήταν διευθυντής για 16 χρόνια, εξασφάλισε τη δημιουργία νέου κτιρίου και το έκανε το πιο περιζήτητο ΕΠΑΛ της χώρας.

Έντονη παρουσία είχαν φιλόζωοι λόγω της ύπαρξης του ΔΙΚΕΠΑΖ και του ΠΕΣΥΔΑΠ, άνθρωπο που αγαπούν τη φύση, εθελοντές Πυρασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας, κυνηγοί, υπάλληλοι του Δήμου Κορυδαλλού καθώς και εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας.

Παρευρέθηκαν η βουλευτής Εύη Καρακώστα, ο πρ. υπουργός Γρηγόρης Νιώτης, ο υπ. βουλευτής και πρ. δήμαρχος Κορυδαλλού και πρ. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, ο πρ. δήμαρχος Νίκαιας και Πειραιά Στέλιος Λογοθέτης, ο πρ. περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου Κώστας Δραγώνας, ο διοικητής Πυροσβεστικής Πέτρος Αλάμαρας, ο διοικητής του Τμήματος Νίκαιας Αντώνης Ανδριανόπουλος. Χαιρετισμό έστειλε ο πρ. υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος και πρ. Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης, ο πρ. βουλευτής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, ο υποψήφιος βουλευτής Τάσος Μύτογλου.

Σημαντική παρουσία είχαν και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Σταύρου Κασιμάτη τους οποίους υποδέχθηκαν με θερμά χειροκροτήματα οι παρευρισκόμενοι, μετά την ανακοίνωσή τους από τον ίδιο τον Γρ. Γουρδομιχάλη.

Ανάμεσά τους οι Μαρία Καλαμάρη, Παύλος Γερακάρης, Άννα Αθανασάκη, Δημήτρης Γεωργάς, Σταύρος Μέρος, Ειρήνη Μεταξά, Θόδωρος Νικολάου, Τάκης Χριστόπουλος, Ευγενία Μπατμάνογλου, Καίτη Σιακαλή, Πέγκυ Μαζαράκη, Θόδωρος Μυλωνάς, Εύα Μαλχασιάν, Τάσος Μάρθας, Μαρία Κριεζία, Ειρήνη Ξυνομηλακι, Χρήστος Καλαφάτης, Δέσποινα Φίλη και Αντώνης Χατζηκυριακού.

Επίσης ήταν παρόντες οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παναγιώτα Καλαμάρη, Νίκος Παπαγεωργίου, Κατερίνα Λογοθέτη και Θανάσης Νίκου.

gourdo3

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ