Εφημερίδα Κοινωνική

Δημοτικές εκλογές 2019, αποτελέσματα στο Περιστέρι: Εσκισε ο Τσαλίκης

Δημοτικές εκλογές 2019, αποτελέσματα στο Περιστέρι: Εσκισε ο Τσαλίκης
28 Μαΐου 2019

Σαρωτική νίκη κατάφερε ο νυν δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης την Κυριακή. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών εκλέγει 33 από τους 45 συμβούλους στον δήμο.

Ο κ. Παχατουρίδης εκλέγεται ανελλιπώς σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής από το 2002 και το βράδυ της Κυριακής ήταν από εκείνους που «καθάρισαν» την εκλογική αναμέτρηση από νωρίς. Με ποσοστό 74,18%, ο δήμαρχος Περιστερίου δεν έδωσε περιθώρια στους πολιτικούς αντιπάλους, που όλοι τους έμειναν όπως είναι φυσικό σε μονοψήφια ποσοστά.

Με τη νίκη του αυτή, ο Ανδρέας Παχατουρίδης εκλέγει 33 δημοτικούς συμβούλους, γεγονός που του δίνει άνετη πλειοψηφία στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Είναι ενδεικτικό πως σχεδόν 1 στους 2 υποψηφίους με τον συνδυασμό του κ. Παχατουρίδη εξασφαλίζουν την εκλογή τους στην νέα σύνθεση του Δήμου Περιστερίους.

Οι πρώτοι των πρώτων στους σταυρούς
Ανάμεσα στους υποψηφίους που εκλέγονται φυσικά με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη στο Περιστέρι, βρίσκεται και ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης. Η επιτυχία του συνδυασμού, σε συνδυασμό με την αναγνωρισιμότητα του καλλιτέχνη, έφεραν τον Γιώργο Τσαλίκη στη δεύτερη θέση σε σταυρούς.

Συγκεκριμένα, o Γιώργος Τσαλίκης συγκέντρωσε 4552 σταυρούς το βράδυ της Κυριακής. Ο τραγουδιστής ανάρτησε μια φωτογραφία πλάι στον δήμαρχο Περιστερίου στο Instagram, όπου και ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε στις δημοτικές εκλογές.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ