Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Κατσικάρης – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά: «Μπαίνω σε αυτή τη μάχη, δίπλα στο Γιάννη Σγουρό, για τον Πειραιά και την Αττική»

Δημήτρης Κατσικάρης – Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά: «Μπαίνω σε αυτή τη μάχη, δίπλα στο Γιάννη Σγουρό, για τον Πειραιά και την Αττική»
17 Μαΐου 2019

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Κατσικάρης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού. Τη συγκέντρωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Τάκης Μαυρέας, ενώ τον Δημήτρη Κατσικάρη προλόγισε με θερμά και συγκινητικά λόγια, ο πρώην υπουργός, Νομάρχης και Δήμαρχος, Χρήστος Φωτίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην δημοσιογραφική και αυτοδιοικητική του πορεία, την οποία χαρακτήρισε απολύτως πετυχημένη, ενώ εξέφρασε την στήριξή του στον Γιάννη Σγουρό, κάνοντας μάλιστα και συγκεκριμένες προτάσεις για τη νέα αυτοδιοικητική περιφερειακή περίοδο.

Ο Δημήτρης Κατσικάρης στην ομιλία του, αφού αναφέρθηκε στη συλλογική προσπάθεια που γίνεται από τον Γιάννη Σγουρό, ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στην Περιφέρεια Αττικής, τόνισε, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αποτελούν μεγάλο διακύβευμα για την Περιφέρεια Αττικής και τον Πειραιά, γιατί είναι μια σύγκρουση διαφορετικών κόσμων και διαφορετικών νοοτροπιών. Είναι μια μάχη της Αλήθειας με το ψέμα. Είναι μια αντιπαράθεση ανάμεσα στο Αληθινό πρόσωπο της αυτοδιοίκησης και το fake της κυρίας Δούρου, μια αντιπαράσταση ανάμεσα στο καθαρό αυτοδιοικητικό πρόσωπο του Γιάννη Σγουρού και τα εναλλασσόμενα «Προσωπεία» του κυρίου Πατούλη…

Μπαίνω σε αυτή τη μάχη -δίπλα στο Γιάννη Σγουρό- για τον Πειραιά και την Αττική, γιατί:

Το δήθεν προοδευτικό υπόδειγμα την κυρίας Δούρου απεδείχθη κάλπικο και κενό περιεχομένου. Η κυρία Δούρου οπισθοδρόμησε την Αττική και διέλυσε κάθε αναπτυξιακό σχεδιασμό, με αποκορύφωμα τη κατάργηση του Περιφερειακού σχεδιασμού απορριμμάτων, όπου απώλεσε 400 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμα χειρότερα, εξανέμισε τα 350 εκατομμύρια που βρήκε στο ταμείο από τη χρηστή διαχείριση Σγουρού, διαχειριζόμενη την Περιφέρεια, με διοικητική άγνοια και ανεπάρκεια.

Ότι απέμεινε από το δήθεν ηθικό της πλεονέκτημα, πνίγηκε στην Μάνδρα και, κάηκε στο Μάτι, σε μια «βάρδια θανάτου» για 100 συμπολίτες μας, την οποία η ίδια παρακολούθησε από το γραφείο της!»

katsikaris1


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ