Εφημερίδα Κοινωνική

Δέσποινα Βαρβαλούκα – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Μπορώ να συμβάλω για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς»

Δέσποινα Βαρβαλούκα – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Μπορώ να συμβάλω για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Πειραιάς»
16 Μαΐου 2019

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα είναι η κα Δέσποινα Βαρβαλούκα. Η ίδια, μιλάει στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: “Λέγομαι Βαρβαλούκα Δέσποινα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά όπου κατοικώ ακόμα με το σύζυγο και τα δύο παιδιά μου. Πήγα στο 28ο Δημοτικό Σχολείο και στο 9ο Γυμνάσιο και Λύκειο της πόλης. Παράλληλα με το σχολείο παρακολουθούσα μαθήματα μπαλέτου για αρκετά χρόνια καθώς και μαθήματα αγγλικών, γαλλικών και γερμανικών.

Η αγάπη και η έφεση που είχα στις ξένες γλώσσες με οδήγησαν να σπουδάσω Διερμηνεία-Μετάφραση και στη συνέχεια να φύγω για Αγγλία όπου έκανα το μεταπτυχιακό μου – European Studies in Business, Politics and Law – στο πανεπιστήμιο του Surrey. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα είχα αρκετές προτάσεις για εργασία και επειδή τα ενδιαφέροντά μου είναι πολλά και ποικίλα αρχικά εργάστηκα σε μεγάλες εταιρείες όπως για παράδειγμα στην BAYER. Παρόλο που οι θέσεις που είχα ήταν καλές δεν ένιωθα ότι προσφέρω αρκετά στο κοινωνικό σύνολο. Και τότε ένα φιλικό ζευγάρι μου πρότεινε να διδάξω αγγλικά στα παιδιά του.

Έτσι ξεκίνησα τη διδασκαλία, λειτούργημα το οποίο αγάπησα πολύ, όπως και όλα τα «παιδιά μου». Σήμερα εξακολουθώ να παραδίδω μαθήματα ενώ παράλληλα έχω προετοιμαστεί για να παραλάβω το πελατολόγιο της μητέρας μου η οποία είναι διακεκριμένη ασφαλιστική σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική”.

varvalouka


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ