Εφημερίδα Κοινωνική

Χωματερή το Μεταγωγών της Πέτρου Ράλλη – Βουνό τα σκουπίδια και τα αποφάγια

Χωματερή το Μεταγωγών της Πέτρου Ράλλη – Βουνό τα σκουπίδια και τα αποφάγια
06 Μαΐου 2019

Υγειονομική βόμβα τείνει να γίνει το μεγαλύτερο κέντρο μεταγωγών της χώρας, της Ελληνικής αστυνομίας, καθώς η καθαριότητα των χώρων από συνεργείο είναι ανύπαρκτη και η διακομιδή των σκουπιδιών δεν γίνεται σωστά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται… μίνι χωματερές.

Το σκηνικό που περιγράφουν οι αστυνομικοί στο Μεταγωγών της Πέτρου Ράλλη, είναι τραγική ενώ στους διαδρόμους φαίνονται να υπάρχουν τεράστιοι σωροί με τις κατσαρίδες να κάνουν βόλτα.

Η αυτοψία που πραγματοποίησε η εποπτεία υγείας στις 29 Ιανουαρίου, στη ΓΑΔΑ ήταν απογοητευτική! Η εικόνα που αντίκρισαν οι ελεγκτές ήταν τραγική. Σύμφωνα με το πόρισμα εντοπίστηκαν σκουπίδια στην είσοδο του 7ου ορόφου που βρίσκονται τα κρατητήρια. Στις τουαλέτες και τους υπόλοιπους διαδρόμους, η κατάσταση επίσης αποκρουστική, ενώ το κλιμακοστάσιο αν δεν θα καθαριστεί θα… πέσει!

Μετά λοιπόν από 4 μήνες από αυτή τη δραματική έκθεση των ελεγκτών δημόσιας υγείας, τίποτα δεν άλλαξε.

Μήπως το Υ.Π.τ.Π. αφού δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα ανθρώπινα δικαιώματα κρατουμένων και αστυνομικών καθώς και τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών, να δει τουλάχιστον σοβαρά τον εμβολιασμό τους, πριν αυτοί νοσήσουν;

metagwgwn_skoupidia

 

 

 

 

 

 

metagwgwn_skoupidia1

 

 

 

 

 

 

metagwgwn_skoupidia2

 

 

 

 

 

 

metagwgwn_skoupidia3

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ