Εφημερίδα Κοινωνική

Χάρης Τσιλιώτης – Πολιτευτής Β ‘ Πειραιά ΝΔ -ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: «Η εγκληματικότητα στην Περιφέρεια της Β΄ Πειραιώς και τρόποι αντιμετώπισής της – Η περίπτωση του Περάματος»

Χάρης Τσιλιώτης – Πολιτευτής Β ‘ Πειραιά ΝΔ -ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: «Η εγκληματικότητα στην Περιφέρεια της Β΄ Πειραιώς και τρόποι αντιμετώπισής της – Η περίπτωση του Περάματος»
14 Μαΐου 2019

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Δημαρχείο Περάματος με θέμα «Η εγκληματικότητα στην Περιφέρεια της Β΄ Πειραιώς και τρόποι αντιμετώπισής της – Η περίπτωση του Περάματος». Στην εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία ο Χάρης Τσιλιώτης ως Μέλος του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ και μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης του κόμματος μίλησε μαζί με την Δρ. Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και τον γνωστό δημοσιογράφο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά (Κανάλι 1) Πέτρο Κασιμάτη για τα προβλήματα της εγκληματικότητας, της ανομίας, της παραβατικότητας και της βίας που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα οι συνοικίες της Β΄ Πειραιά όπως το Πέραμα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο πολιτικών δραστηριοτήτων στους Δήμους της Β΄ Πειραιά, στις οποίες αναδεικνύονται θέματα εθνικού, περιφερειακού και τοπικού ενδιαφέροντος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από μέλη της τοπικής κοινωνίας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Περάματος και μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιώς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, ο πρ. Δήμαρχος, εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος και επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος Αντιπολίτευσης στον Δήμο Γιάννης Λαγουδάκος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, Νίκος Γαλανός, τ. Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη και Ελένη Πέτρακα, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Περάματος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔημΤΟ Περάματος Νεκτάριος και Δημήτριος Τζομπανάκης, το πολιτικό στέλεχος της Β΄ Πειραιά Λεωνίδας Δραγουμάνος, ο γνωστός επιχειρηματίας του εφοπλιστικού κλάδου Δημήτρης Γκανάς, ο Διοικητής της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά της ΕΛΑΣ Δημήτριος Τσιάκος και πολλοί άλλοι.

TSILIWTIS

 

 

 

 

 

TSILWTIS1

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ