Εφημερίδα Κοινωνική

Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου – Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πειραιά και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Συνεχίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας»

Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου – Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πειραιά και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Συνεχίζουμε τη μάχη της καθημερινότητας»
03 Μαΐου 2019

Με τη θέληση και την ελπίδα ο Πειραιάς να αλλάξει όψη μέσα στα επόμενα χρόνια μέσα από σημαντικά έργα ανάπλασης και υποδομών πάνω στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών αστικών κέντρων, τη δημιουργία συνθηκών σταθερότητας με γνώμονα τη νομιμότητα και τη διαφάνεια, για να αναβαθμιστεί το επίπεδο ζωής των Πειραιωτών και να πάρει ο δήμος τη θέση που του αξίζει, η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά και υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής», Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου παρουσίασε μέσα από το protothema.gr το όραμα της.

Παρουσιάζουμε ένα ενδιαφέρον απόσπασμα. «Με βάση το μεγαλύτερο επενδυτικό σχέδιο στην ιστορία της πόλης και την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση των 80 εκ ευρώ ξεκινούν σημαντικές παρεμβάσεις, που θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της πόλης.

Ήδη έχει δρομολογηθεί η ανάπλαση της περιοχής του Μικρολίμανου, η ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου, η αξιοποίηση του πρώην Στρατοπέδου Παπαδογιωργή, η εκμετάλλευση του Πύργου του Πειραιά. Έγιναν αναπλάσεις πλατειών και πεζοδρόμων, ανακατασκευές παιδικών χαρών ,νέα λεωφορεία δημοτικής συγκοινωνίας…Ως Δημοτική αρχή θέσαμε ως προτεραιότητα την εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου έτσι ώστε στο τέλος της θητείας μας να παρουσιάσουμε ένα δήμο χωρίς χρέη, νοικοκυρεμένο, για να είναι ξεκάθαρο πόσα είναι αυτά που μας οφείλουν και πόσα είναι αυτά που εμείς οφείλουμε. Με το αίσθημα της ευθύνης και του σεβασμού συνεχίζουμε δυναμικά να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες μέσα σε ένα σαφέστατα δυσμενές οικονομικά περιβάλλον. Δίνουμε καθημερινό αγώνα ώστε παράλληλα με τα οικονομικά μεγέθη να βελτιώνουμε και το επίπεδο ζωής των δημοτών μας»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ