Εφημερίδα Κοινωνική

Άρτεμις Πινακουλάκη – Λεούση – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: Μαζί για μια όμορφη πόλη, με ανάπτυξη και δουλειές για όλους!

Άρτεμις Πινακουλάκη – Λεούση – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: Μαζί για μια όμορφη πόλη, με ανάπτυξη και δουλειές για όλους!
17 Μαΐου 2019

Η δερματολόγος Άρτεμις Πινακουλάκη – Λεούση (www.drpinakoulaki.gr) είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

H ίδια μιλάει στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

«Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Α.Π Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύτηκα στην Δερματολογία -Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Α. Συγγρός και στις τεχνικές μελέτης και θεραπείας της Ακμής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Leeds της Μ. Βρετανίας.

Είμαι παντρεμένη με τον ιατρό Γιώργο Λεούση και έχω μια κόρη την αισθητικό – κοσμετολόγο Τάνια Λεούση.

Ζω και εργάζομαι εδώ και 30 χρόνια στον Πειραιά.

Βιώνω καθημερινά τα προβλήματα και τα οφέλη της Πόλης.

Επικοινωνώ καθημερινά με πολλούς ανθρώπους και έχω ξεκάθαρη εικόνα για τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις απόψεις τους.

Κατανοώ πλήρως την επιτακτική ανάγκη ύπαρξης ενός οικολογικού περιβάλοντος, στο οποίο να μπορούμε όλοι να διαβιώνουμε αξιοπρεπώς

Πιστεύω στην ομορφιά του Πειραιά και την δύναμη του λιμανιού του και θέλω να τον δω δίπλα στις υπέροχες πόλεις-λιμάνια όπως η Μασσαλία, η Βαλένθια και η Βαρκελώνη.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, παρόλες τις δύσκολες συγκυρίες, έχει κάνει σημαντικό έργο ανάπλασης και περιβαντολογικής παρέμβασης σε πλατείες, πεζόδρομους και χώρους πρασίνου, καθώς και αξιόλογο κοινωνικό έργο! Έβαλε τα θεμέλια για επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων (Πύργος Πειραιά, Ράλλειος, Μικρολίμανο).

Επέλεξα να τον εμπιστευτώ και να τον στηρίξω και ζητώ και από εσάς τους συμπολίτες μου να με εμπιστευτείτε προκειμένου όλοι μαζί να παρέμβουμε θετικά στην κοινή προσπάθεια όλων μας, για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωή μας, το εργασιακό μας περιβάλλον και τις κοινωνικές μας σχέσεις στον όμορφο Πειραιά! «

Όλοι μαζί για μια όμορφη πόλη, ένα δυνατό λιμάνι, με ανάπτυξη, οικονομική άνθιση και δουλειές για όλους!

leousi

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ