Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Βροντάκης – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ: «Εμείς τη μόνη ΓΕΦΥΡΑ που θέλουμε είναι η ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Ανδρέας Βροντάκης – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ: «Εμείς τη μόνη ΓΕΦΥΡΑ που θέλουμε είναι η ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
22 Μαΐου 2019

Σε άρθρο του, ο Ανδρέας Βροντάκης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ, κάνει πολιτικές συγκρίσεις για τις «γέφυρες των συμφερόντων»… και τις «γέφυρες με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Αναλυτικά:

«Οι αποφάσεις που αφορούν το εμπόριο, την ανάπτυξη, την απασχόληση, την οικονομία παίρνονται από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και έχουν επιπτώσεις στις οικονομίες των κρατών της ΕΝΩΣΗΣ αφού δεσμεύουν τα Εθνικά Κοινοβούλια.

Ο κλάδος των εκτελωνιστών, που υπηρετώ 35 χρόνια και τα τελευταία 8 χρόνια σαν πρόεδρος του συλλόγου ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΘΗΝΩΝ, είναι κλάδος της αγοράς και του εμπορίου. Θεμάτων δηλαδή που αποφασίζονται από άλλους και εμείς πρέπει εφαρμόσουμε. Τι συμφέρει τις Ελληνικές επιχειρήσεις, σχετικά με το BREXIT, έξοδος με συμφωνία η όχι. Οι αποφάσεις πρέπει να διαμορφώνονται από βουλευτές που έχουν την γνώση των θεμάτων, μια κρίνουν τις ζωές όλων μας.

Το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δημιουργήσει το προοδευτικό μέτωπο.

Θα μπορούσε κάποιος να δει θετικά τη πρωτοβουλία αυτή, αν γινόταν το 2015, όταν στηρίξαμε την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Τότε όμως παρακολουθούσαν τους πανηγυρισμούς ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ για το σχηματισμό κυβερνήσεων χωρίς καμία ιδεολογική η πολιτική βάση, αλλά με στόχο τις καρέκλες της εξουσίας.

Σήμερα αφού φτωχοποίησαν και κατέστρεψαν τη μεσαία τάξη , που δημιούργησαν πλεονάσματα βασισμένα στην υπερφορολόγηση και στην μετάθεση των υποχρεώσεων του Δημοσίου, που αγνόησαν την ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ για τα ΣΚΟΠΙΑ.

Σήμερα θυμήθηκαν τις προοδευτικές δυνάμεις, βλέποντας τον Ελληνικό Λαό να τους γυρνάει τη πλάτη και να βυθίζονται τα ποσοστά τους.

Ενεργοποιήσαν τους πολιτικούς καιροσκόπους για να υλοποιήσουν την προοδευτική συμμαχία, κυρίως όμως για τη διατήρηση τους στις κυβερνητικές καρέκλες.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ και το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ως εκφραστές της κεντροαριστεράς γυρνούν τη πλάτη τους σε τέτοιου είδους γέφυρες συμφερόντων.

Εμείς τη μόνη ΓΕΦΥΡΑ που θέλουμε είναι η ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Για μας η ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, το αποδεικνύει περίτρανα η πενηντάχρονη ιστορία μας, με τους νόμους και τα χιλιάδες έργα, που άλλαξαν το βιοτικό επίπεδο της κοινωνίας, που έκαναν την ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ και ΙΣΟΤΙΜΗ στην ΕΥΡΩΠΗ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ βάζει γερά θεμέλια στη δημιουργία της ΓΕΦΥΡΑΣ με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΥΨΩΝΕΙ ΤΕΙΧΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΠΑΣΟΚ μπορεί να πετύχει το στόχο του διψήφιου ποσοστού και να αναδειχθεί σε 3η δύναμη αυξάνοντας και την εκπροσώπηση του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο».

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ