Εφημερίδα Κοινωνική

2ος ποδηλατικός αγώνας δρόμου “LeCircuit-Nice”

2ος ποδηλατικός αγώνας δρόμου “LeCircuit-Nice”
16 Μαΐου 2019

Ο 2ος ποδηλατικός αγώνας δρόμου “LeCircuit-Nice” διοργανώνεται την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 10 το πρωί στην πλατεία Κουμπάκη από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Κρόνο Νίκαιας και τον Ποδηλατικό Τριαθλητικό Σύλλογο Πειραιά Πόρτο Λεόνε.
Η Διεύθυνση Αθλητισμού αξιοποιώντας τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών, καθώς και τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στις δράσεις που διοργανώνει, φιλοξενεί και υποστηρίζει έναν επίσημο ποδηλατικό αγώνα σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ο επιδιωκόμενος στόχος είναι αφενός να καταστήσει περισσότερο γνωστό το άθλημα της ποδηλασίας στο ευρύ κοινό κι αφετέρου να καταδείξει τον δήμο της Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη ως ένα φορέα διεξαγωγής επίσημων ποδηλατικών εκδηλώσεων δρόμου εντός της Αττικής κι όχι μόνο.
Η ποδηλατική εκδήλωση “LeCircuit-Nice” είναι αγωνιστικού χαρακτήρα, αφορά αθλητές κατόχους αγωνιστικού δελτίου εθνικών ομοσπονδιών ποδηλασίας, υλοποιείται με την άδεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με τα αποτελέσματά της δίνουν βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγωνιζόμενοι αθλητές με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Σπάθα είναι η ακόλουθη: Πλατεία Σπάθα – Γρηγορίου Λαμπράκη – Διασταύρωση Ελλησπόντου (αναστροφή) – Γρηγορίου Λαμπράκη – Διασταύρωση Μαραθωνομάχων (αναστροφή) – Πλατεία Σπάθα.
Οι κατηγορίες που θα συμμετάσχουν οι αθλητές είναι: Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες, Παίδες, Κορασίδες, Έφηβοι κι Άνδρες, με την κάθε κατηγορία να έχει διαφορετική ώρα εκκίνησης, ενώ ύστερα από την λήξη όλων των αγώνων στις 2 μετά το μεσημέρι στην Πλατεία Σπάθα θα γίνει απονομή των επάθλων στους νικητές.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ