Εφημερίδα Κοινωνική

Ξένια Ιωαννίδου: Ο 1ος λόγος που επέλεξα να είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ ΕΛΛΑΔΟΣ (Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος)

Ξένια Ιωαννίδου: Ο 1ος λόγος που επέλεξα να είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΑΚΚΕΛ ΕΛΛΑΔΟΣ (Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος)
17 Απριλίου 2019

Η Ξένια Ιωαννίδου, Υποψήφια ευρωβουλευτής ΑΚΚΕΛ σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

«Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πολιτευτείς, πόσο μάλλον για την Ευρωβουλή. Θα σας πω λίγα, απλά λόγια για τον πρώτο λόγο που έκανα αυτήν την επιλογή. Μετά την αποχώρηση μου από τους ΑΝΕΛ τον Αύγουστο του 2015, ήταν συνειδητή επιλογή μου να περιμένω τις εξελίξεις αντί να ταυτιστώ με κάποιο από τα τότε υπάρχων κόμματα, αν και ήμουν πάντα σε επαγρύπνηση και δραστήρια για το καλό της πατρίδας. Πολλοί φίλοι μου που έφυγαν τότε όπως και εγώ, έκαναν διάφορες κομματικές επιλογές και μετά τους είδα να φεύγουν και να ξαναφεύγουν από αυτά τα νέα κόμματα που είχαν επιλέξει. Κάτι δεν πήγε καλά.

Θα μπορούσα να είμαι υποψήφια με ένα από τα 200+ κόμματα που υπάρχουν σήμερα στο πανελλήνιο. Επέλεξα όμως το ΑΚΚΕΛ ΕΛΛΑΔΟΣ πολύ συγκεκριμένα και μετά από τετραετή αποχή κάποιας κομματικής επιλογής. Επέλεξα ένα νέο (έτος ίδρυσης 2014), μικρό αλλά πολύ δραστήριο κόμμα (θα αναφερθώ επ’ αυτού στο μέλλον).

Δεν σας κρύβω ότι υπήρξαν φίλοι μου που μόλις άκουσαν την επιλογή μου, με «παρότρυναν» να επιλέξω κάποιο από τα ΜΕΓΑΛΑ κόμματα και όχι κάποιο μικρό κόμμα, που ενδεχομένως δεν έχει πολλές ελπίδες κατά την άποψη τους. Εδώ διαφωνώ. Βλέπω ότι πολλοί, μα πάρα πολλοί πολίτες είναι πλέον αδιάφοροι για τα μεγάλα κόμματα. Από τις συζητήσεις που κάνουμε κατά την προεκλογική μου εκστρατεία, συμπεράνω ότι θέλουν να ψηφίσουν κάτι άλλο. Θα επιλέξουν ή μικρά κόμματα από αντίδραση, ή άτομα που τους εμπνέουν ή θα πάνε στο άλλο άκρο της αποχής. Αυτές πιστεύω θα είναι οι μεγάλες νέες επιλογές που θα «φορεθούν» πολύ φέτος στις ευρωεκλογές. Επέλεξα να είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής σε ένα νέο, μικρό αλλά πολύ δραστήριο κόμμα γιατί αυτή την αλλαγή την νιώθω και εγώ μέσα μου.

Και αν πιστεύεται ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για πολιτικά θαύματα, σας υπενθυμίζω το «θαύμα» της Λιθουανίας που επέλεξε πρόσφατα ως πρώτο κόμμα, «από το πουθενά», το κεντρώο κόμμα της Ένωσης Αγροτών και Πρασίνων (LGPU). Γιατί ήρθε ο καιρός να κάνουμε άλλες επιλογές φίλοι αναγνώστες και να στραφούμε προς νέες κατευθύνσεις. Οι επιλογές του παρελθόντος είναι ανώφελες, καιρός είναι να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για ένα νέο και πιο προσοδοφόρο αποτέλεσμα. Και αυτός είναι ο 1ος λόγος που υποστηρίζω το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα ΕΛΛΑΔΑΣ και σας παροτρύνω να το υποστηρίξετε και εσείς.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ