Εφημερίδα Κοινωνική

Βραβεία «Εξάλειπτρον» 2019

 Breaking News

Βραβεία «Εξάλειπτρον» 2019
07 Απριλίου 2019

Ο Όμιλος Γυναικών Πειραιά για τις Τέχνες, τα Γράμματα, τον Πολιτισμό, της Επιστήμης «Εξάλειπτρον», πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 30 Μαρτίου στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ (πλατεία Οδησσού), στον Πειραιά, τα «Βραβεία Γυναικών Εξάλειπτρον 2019».

Η πρόεδρος του Εξάλειπτρον κα. Νανά Λάτση μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης», όπου έγιναν οι βραβεύσεις σε 8 γυναίκες για: τις Επιστήμες η κα. Φανή Κούκουλη, για το Θέατρο η κα. Maria Borrelli, τα Γράμματα η κα. Φιλομήλα Λαπατά, τον Αθλητισμό ξα κα. Φιλιώ Μανωλιουδάκη, τον Πολιτισμό η κα. Κέλλυ Πολυχρονίου, τη Μουσική η κα. Μαρία Μακράκη, τη Ναυτική Παράδοση η κα. Ειρήνη Νταϊφά και για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα η κα. Αθηνά Τρανούλη. Την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος – συγγραφέας κα. Μαρία Παναγοπούλου – Χαρδαβέλα.

Στα βραβεία αυτά του Εξάλειπτρον μεταξύ άλλων παρευρέθησαν και: ο βουλευτής κ.Κώστας Κατσαφάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, η Αντιδήμαρχος Πειραιά κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, ο πολιτευτής κ. Σπύρος Σπυρίδων, η Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κα. Άννα Δασκαλάκη, οι δημοσιογράφοι: κ. Κώστας Χαρδαβέλας, ο κ. Δημήτρης Κρητικός και η κα. Μαρία Βλαχάκου, ο έφορος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Γιώργος Δρούζας, ο επιχειρηματίας κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος – Δασκαλάκης, εκπρόσωπος της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, φορείς της πόλης, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ