Εφημερίδα Κοινωνική

Βραβεία αριστείας Αντιναυάρχων του Πολεμικού Ναυτικού

 Breaking News

Βραβεία αριστείας Αντιναυάρχων του Πολεμικού Ναυτικού
09 Απριλίου 2019

Το International Propeller Club των Η.Π.Α., του Διεθνούς Λιμένος Πειραιά, ο Πρόεδρος και οι Διοικητές καλωσόρισαν την «Ημέρα του Μέλους», κατά τη διάρκεια της οποίας απενεμήθησαν το 6ο Βραβείο Αριστείας.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, που βρίσκεται στο Μικρολίμανο Καστέλλας, την Τρίτη 2 Απριλίου. Τα βραβεία αυτά αριστείας απενεμήθησαν στους αντιναυάρχους ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού κ. Ιωάννη Παυλόπουλο, κ. Αλέξανδρο Διακόπουλο και κ. Νικόλαο Καφετσή.

Σε αυτά τα βραβεία αριστείας παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, άνθρωποι της Ναυτοσύνης, εφοπλιστικών και ναυτιλιακών γραφείων, όπου μεταξύ αυτών μπορέσαμε και διακρίναμε τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Geoffrey R. Pyatt, ενώ το «παρών» έδωσαν οι βουλευτές: κα. Εύη Καρακώστα και κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πολιτευτής κ. Σπύρος Σπυρίδων, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά κα. Ειρήνη Νταϊφά, ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γεώργιος Πατέρας, ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ κ. Αντώνης Στελλιάτος, από την ΕΕΕ ο κ. Παναγιώτης Λασκαρίδης, οι δημοσιογράφοι: ο κ. Δημήτρης Κρητικός και ο Νίκος Μπαρδούνιας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ