Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ του Βασιλείου – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Οφείλουμε να κάνουμε τον Πειραιά προσβάσιμο σε όλους»

18 Απριλίου 2019

«Στην θητεία που έρχεται πρέπει να έχουμε ξεκάθαρους στόχους και προτεραιότητες. Βασική προτεραιότητα είναι η καθημερινότητα των Πειραιωτών! Οφείλουμε όμως να κάνουμε τον Πειραιά προσβάσιμο σε όλους! Είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθούμε με τα ΑμΕΑ, με συνανθρώπους μας και στις οικογένειές τους που δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα. Οφείλουμε όχι μόνο να τους δώσουμε την δυνατότητα να μπορούν να ζουν και να μπορούν να κυκλοφορούν στην πόλη μας, αλλά και το κάτι παραπάνω!

Να ενεργοποιήσουμε προγράμματα μουσικοκινητικης αγωγής, μαθήματα εικαστικών και κολύμβησης, να μετατρέψουμε τις παιδικές χαρές σε χώρους προσβάσιμους και λειτουργικούς στα ΑμΕΑ.

Βασική προϋπόθεση για να τα κάνουμε όλα αυτά είναι να «εκπαιδεύσουμε» τους δημότες μας και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι εαν εμείς δεν σεβόμαστε τα δικαιώματά τους (ράμπες ΑμΕΑ , χώρους στάθμευσης κτλ), τότε τους εμποδίζουμε να ζήσουν και φυσιολογική ζωή.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ