Εφημερίδα Κοινωνική

Τζένη Μπότση σε Μπακογιάννη: Τι έγινε Κωστάκη; Γουστάρουμε την πρωτεύουσα;

Τζένη Μπότση σε Μπακογιάννη: Τι έγινε Κωστάκη; Γουστάρουμε την πρωτεύουσα;
02 Απριλίου 2019

Αν μη τι άλλο ο Κώστας Μπακογιάννης έχει έμπνευση και μαζί με τη Τζένη Μπότση έφτιαξαν ένα από τα καλύτερα προεκλογικά βίντεο που έχουμε δει. Είναι η ατάκα που την έκανε διάσημη στη δεκαετία του ’90. Αν και στο τέλος της πρώτης δεκαετίας του 2000 και στα δικά μας χρόνια γιγαντώθηκε ο μύθος.

Αυτό ακριβώς χρησιμοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης και μαζί με τη Τζένη Μπότση έκαναν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο. «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;» είχε πει στον Στράτο Τζώρτζογλου στη σειρά Το Σημάδι του Έρωτα και έγραψε τηλεοπτική ιστορία. Κι ο Κώστας Μπακογιάννης ως «Κωστάκης» της υπόθεσης, θέλησε να εκμεταλλευτεί το hype της ατάκας και έβαλε τη Τζένη στο οπλοστάσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Αυτή τη φορά η ατάκα παραλλάσσεται. «Τι έγινε Κωστάκη; Γουστάρουμε την πρωτεύουσα τώρα;» λέει η Τζένη Μπότση απευθυνόμενη στον Κώστα Μπακογιάννη. Κι εκείνος δε μπορεί να συγκρατηθεί και γελάει. Όπως όλοι μας με αυτό το τόσο ευφάνταστο βίντεο που μόνο σε προεκλογική εκστρατεία για τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορούσαμε να δούμε.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ