Εφημερίδα Κοινωνική

Σταυρούλα Αντωνάκου – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά: «Θα δώσω ξανά τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνει πραγματικότητα αυτή η νέα αρχή που χρειάζονται οι πολίτες των Δήμων Πειραιά, Νίκαιας- Ρέντη, Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Περάματος»

Σταυρούλα Αντωνάκου – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά: «Θα δώσω ξανά τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνει πραγματικότητα αυτή η νέα αρχή που χρειάζονται οι πολίτες των Δήμων Πειραιά, Νίκαιας- Ρέντη, Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Περάματος»
09 Απριλίου 2019

«Στην ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι, να δουλεύω, να θέτω στόχους και κυρίως να μάχομαι… Κάναμε έργα χωρίς πολλά λόγια!», λέει στην εφημερίδα μας η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική» του Γιώργου Πατούλη και πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου. Η ίδια, με την παρουσία της και την προσφορά της στην πόλης μας έχει «κερδίσει» τους πολίτες και πλέον, δηλώνει έτοιμη για μια νέα πρόκληση στη ζωή της. Ας δούμε τι είπε στην εφημερίδα μας:

NEA_ARXH

 

 

 

 

 

 

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά ήρθε ουσιαστικά μετά από την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον κ. Μώραλη και τον κύριο Μαρινάκη στις δημοτικές εκλογές το 2014.

Εμπιστεύτηκα το όραμα του «Πειραιά Νικητή» και πραγματικά νιώθω περήφανη που ήμουν και είμαι μέλος αυτής της επιτυχημένης δημοτικής ομάδας.

Το 2015 ήρθε και η πρόταση να είμαι υποψήφια βουλευτής και είχα την τιμή να γίνω η νεαρότερη βουλευτής στην ιστορία του Πειραιά.

Στην ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι, να δουλεύω, να θέτω στόχους και κυρίως να μάχομαι.

Είτε αυτό ήταν στον χώρο του αθλητισμού είτε τώρα στην πολιτική. Τα λίγα λόγια και πολλά έργα είναι για μένα όχι μόνο έκφραση αλλά και η πραγματικότητα της καθημερινότητας μου.

Τα αποτελέσματα στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, όπου έχω την τιμή εδώ και τρία χρόνια να είμαι πρόεδρος, πιστεύω ότι το αποδεικνύουν.

Μέσα σε δύσκολες μέρες για την χώρα και τους δήμους, προσφέραμε έργο, ορατό και μην αμφισβητήσιμο! Με σεβασμό, τιμιότητα και σκληρή δουλειά οι συνεργάτες μου, το ΔΣ του ΟΠΑΝ και εγώ κάναμε έργα χωρίς πολλά λόγια!

Τώρα λοιπόν, μετά από αυτήν τη διαδρομή ένιωσα έτοιμη να αποδεχτώ την πρόταση του Γιώργου Πατούλη και να είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά!

Η Περιφέρεια Αττικής έχει τις δυνατότητες να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες.

Χρηματοδοτώντας έργα που θα τους προσφέρουν ασφάλεια, καλύτερη ποιότητα ζωής και κυρίως θα βελτιώσουν την καθημερινότητα όλων των πολιτών.

Έργα που θα έχουν στόχο την βελτίωση, όχι τις ψήφους και σίγουρα όχι με κριτήριο την κομματική ταυτότητα του εκάστοτε Δημάρχου.

Η τοπική αυτοδιοίκηση πλέον, πρέπει να βλέπει τον άνθρωπο και όχι τα πολιτικά του πιστεύω ή να διακατέχεται από ιδεοληψίες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα επίσης του Γιώργου Πατούλη αλλά και του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», είναι ότι δεν θα ζητηθεί πίστωση χρόνου για να μάθουμε τα προβλήματα γιατί πολύ απλά ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε, το πως πρέπει να γίνουν, μέσα από την εμπειρία που έχει ο επικεφαλής μας στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και εμείς!

Προσωπικά είμαι έτοιμη για αυτήν τη νέα πρόκληση στην ζωή μου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσω ξανά τον καλύτερο μου εαυτό για να γίνει πραγματικότητα αυτή η νέα αρχή που χρειάζονται οι πολίτες των Δήμων Πειραιά, Νίκαιας- Ρέντη, Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Περάματος.

Οι οποίοι να είστε σίγουροι ότι δεν θα νιώθουν πολίτες «δεύτερης» κατηγορίας κοιτώντας άλλους Δήμους να εξελίσσονται και οι περιοχές τους να μένουν στάσιμες, με προβλήματα που δεν λύνονται επί δεκαετίες, αλλά θα νιώσουν πραγματικά πολίτες Δήμων που έχουν πολλές δυνατότητες εξέλιξης αλλά και ανάδειξης των πλεονεκτημάτων των περιοχών τους!»

STAYROULA_ANTWNAKOY

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ