Εφημερίδα Κοινωνική

Σταύρος Κοσκωτάς – Υποψήφιος Δηµοτικός Σύµβουλος με το Συνδυασμό «Πειραιάς Σε Τάξη», του Κωνσταντίνου Νιζάµη

Σταύρος Κοσκωτάς – Υποψήφιος Δηµοτικός Σύµβουλος με το Συνδυασμό «Πειραιάς Σε Τάξη», του Κωνσταντίνου Νιζάµη
02 Απριλίου 2019

Ο Σταύρος Κοσκωτάς κατεβαίνει ως υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς Σε Τάξη» µε τον υποψήφιο Δήµαρχο Πειραιά Κωνσταντίνο Νιζάµη και μίλησε στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ για πολλά θέματα.

Παραθέτουμε αποσπάσματα:

-κ. Κοσκωτά γιατί ενδιαφέρεστε να κατεβείτε στον Πειραιά;

Από την εποχή που αποκτήσαμε τον Ολυμπιακό δέθηκα µε τον Πειραιά, λάτρεψα τον Θρύλο και τους Πειραιώτες µε απόδειξη όλα αυτά που καταφέραμε να κάνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα εκείνη την εποχή. Και σήμερα θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες µου στον Πειραιά για έναν πιο όμορφο, άνετο, λειτουργικό και οικονομικά ανεξάρτητο τρόπο ζωής. Ο Κώστας Νιζάµης αδελφικός φίλος µου ζήτησε να τον βοηθήσω στον αγώνα που δίνει στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ο Κώστας είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, µε τρομερή ηθική και δυνατά πιστεύω στο τρίπτυχο: Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια. Εκτίμησα την πρότασή του και αποφάσισα να προσφέρω τις υπηρεσίες µου για έναν σκοπό που ενστερνίζομαι και εγώ και δεν είναι άλλος από τον σύγχρονο και ανεξάρτητο Πειραιά που θα κρατήσει όμως την παραδοσιακή του ομορφιά και ζεστασιά.

-Κατά τη γνώμη σας ποια είναι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Πειραιάς;

Η καθαριότητα, η έλλειψη χώρων στάθμευσης, η έλλειψη πρασίνου και χώρων άθλησης, η έλλειψη σχεδίου για την ανάπτυξη του Πειραιά και το µμεγάλο πρόβλημα του οδικού δικτύου, χωρίς να υπάρχει κανένα πλάνο διόρθωσής του μέχρι σήμερα. Τέλος, η έλλειψη πόρων στα ταμεία του Δήμου που δεν τον αφήνει να λύσει τα προβλήματα των κατοίκων. Όλα αυτά τα προβλήματα δεν λύνονται δίχως την αύξηση τον πόρων που έχει ο Δήμος ώστε να μπορεί να υλοποιήσει αυτά που απαιτούνται για τον κάθε τομέα, είτε µε ανανέωση µμηχανημάτων είτε µε την πρόσληψη νέων εργαζομένων, τα οποία µμπορούν να επιτευχθούν µέσω των πιέσεων προς την Περιφέρεια και την Κυβέρνηση για να καταφέρει ο Δήμος Πειραιά να αποκτήσει τα ποσά που του αναλογούν.

KOSKOTAS


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ