Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεστίαση Συνδέσμου Ελληνοαμερικάνικης Φιλίας με τιμητική διάκριση για τον Chris Spirou

 Breaking News

Συνεστίαση Συνδέσμου Ελληνοαμερικάνικης Φιλίας με τιμητική διάκριση για τον Chris Spirou
07 Απριλίου 2019

Στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος που βρίσκεται στο Μικρολίμανο του Πειραιά, ο Σύνδεσμος Ελληνοαμερικάνικης Φιλίας Πειραιά και Νήσων πραγματοποίησε μια πανηγυρική συνεστίαση και τίμησε τον Ομογενή κ. Chris Spirou.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου για να τιμηθεί ο Chris Spirou τέως πρόεδρος της Βουλής του Νιού Χαμσάϊρ των ΗΠΑ και του απενεμήθη ο τίτλος του επίτιμου προέδρου του Συνδέσμου. Ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Κωνσταντίνος Στάθης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο του 2ου ορόφου του ΝΟΕ, όπου έγινε η ανακήρυξη σε επίτιμο πρόεδρο του Chris Spirou (Σύμβουλος του Προέδρου Ομπάμα) και αμέσως μετά ακολούθησε η συνεστίαση με πολλούς φίλους του Συνδέσμου Ελληνοαμερικάνικης Φιλίας.

Μεταξύ αυτών, ήταν: Ο Ηγούμενος και Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Καράμπελας, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο Ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ταξιάρχης Αντωνίου, ο Καθηγητής Δρ. Πέτρος Βιολάκης, η πρόεδρος των ΡΟΤΑΡΥ Ανατολής – Καστέλλας κα. Ιωάννα Παρασκευοπούλου, ο ιατρός του Τζανείου κ.Αλέξανδρος Καμαράτος, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: κα. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη και κα. Μήνα Σαμαρά, οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι: κ. Γιάννης Ανδρέογλου και κα. Αργυρώ Λαγκαδιανού, από το ΕΒΕΠ ο κ. Γιάννης Παρασκευάκος, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Κρητικός και ο κ. Γιάννης Σωτήρχος, κ.α.

Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση, η οποία έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τον Ελληνοαμερικάνο Chris Spirou, μια φυσιογνωμία παγκοσμίου αναγνώρισης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ