Εφημερίδα Κοινωνική

Συνελήφθησαν 2 Γερμανοί από την Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά – Άρπαξαν τις εισπράξεις γνωστού καταστηματάρχη!

 Breaking News

Συνελήφθησαν 2 Γερμανοί από την Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά – Άρπαξαν τις εισπράξεις γνωστού καταστηματάρχη!
26 Απριλίου 2019

*Γράφει η Χριστίνα Μπιτάδου

Άλλη μια υπόθεση έφεραν άριστα εις πέρας οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, καθώς πάνω από όλα καθήκον τους είναι η άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αλλά και η πάταξη του εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αυτή ξεκινάει με έναν άνδρα υπήκοο Γερμανίας ο οποίος είχε έρθει από την πατρίδα του με σκοπό να επισκευάσει πλοίο στον Πειραιά. Μια μέρα ο ανωτέρω άνδρας αποφάσισε να πάει σε γνωστό κατάστημα ένδυσης στον Πειραιά, προκειμένου να αγοράσει μπουφάν. Στόχος του άνδρα ήταν να «παιδέψει» αρχικά την υπάλληλο προκειμένου να του βρει το κατάλληλο μπουφάν για αυτόν. Έτσι, με την μέθοδο της απασχόλησης που άσκησε στην υπάλληλο, ο δράστης κατάφερε να ανοίξει την ταμιακή μηχανή του μαγαζιού και να αποσπάσει το ποσό των 4.400€!

Η υπάλληλος όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, ο δράστης είχε είδη φύγει με το παραπάνω ποσό, ειδοποίησε άμεσα την Ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά, η οποία και επιλήφθηκε την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή και εντόπισαν τον δράστη μέσα σε λίγα λεπτά να μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου και έμενε, στην συμβολή των οδών Νοτάρα και Φίλωνος. Όταν συνελήφθη από τους έμπειρους αστυνομικούς, ο Γερμανός ομολόγησε κατόπιν ότι το ποσό το οποίο άρπαξε από το κατάστημα ένδυσης, το έδωσε σε έναν φίλο του ίδιας υπηκοότητας.

Κατά την προανάκριση ο Γερμανός δράστης ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ κατέδωσε και τον συνεργό- φίλο του!

Οι ανωτέρω έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης ενώ το ποσό το επέστρεψαν στο κατάστημα.

58057708_2276312199310190_8482490234129350656_n (1)

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ