Εφημερίδα Κοινωνική

Παρουσίαση του νέου πανελλαδικού περιοδικού Art & Art Magazine

Παρουσίαση του νέου πανελλαδικού περιοδικού Art & Art Magazine
10 Απριλίου 2019

Το νέο πολιτιστικό περιοδικό Art & Art Magazine, έρχεται να κατακτήσει μικρούς και μεγάλους, φιλόμουσους και καλλιτέχνες, αφού αποκτά πανελλαδική εμβέλεια, με πλούσια και επίκαιρη ύλη.

Εμπεριέχει Αφιερώματα, Συνεντεύξεις, Άρθρα, που αφορούν την Μουσική, τον Χορό, το Θέατρο, τα Εικαστικά, σπουδαίους δημιουργούς και πάσης μορφής Τέχνης.

Σκοπός του είναι να προβάλλει και να αναδείξει το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό έργο των Καλλιτεχνών, Καθηγητών, Μαέστρων, Εικαστικών, Θεατρολόγων, Χοροδιδασκάλων, αλλά και το έργο Φορέων και Συλλόγων σε Ελλάδα και στην Ομογένεια του εξωτερικού.

Σε μία εποχή καθίζησης των αξιών, καλούμεθα να ενδυναμώσουμε και να ενισχύσουμε τους νέους και τις νέες μας και να γνωρίσουν μέσα από την ξεχωριστή – ποιοτική έκδοσή μας, τις Τέχνες και τον Πολιτισμό μας, αλλά και όλους όσους έχουν αφήσει και αφήνουν τη δική τους καλλιτεχνική σφραγίδα στο πάνθεον της πολιτιστικής οικουμενικότητος.

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 20.00 το βράδυ στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29) θα πραγματοποιηθεί η Παρουσίαση του Art & Art Magazine, με εισηγητή τον Επίκ. Καθηγητή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βουλγαρίας Dr. Ευστάθιο Αρβανίτη.

 

ART


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ