Εφημερίδα Κοινωνική

Ομιλία Ηλία Κάσση στο Μουσείο Φίλων Μάνης

 Breaking News

Ομιλία Ηλία Κάσση στο Μουσείο Φίλων Μάνης
01 Απριλίου 2019

Στο εργαστήρι του Μιχάλη Κάσση (Τζιροπούλου 15) στο Νέο Φάληρο Πειραιά, ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Μάνης «Μιχάλης Κάσσης» διοργάνωσε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία μίλησε ο ζωγράφος – γλύπτης – ποιητής κ. Ηλίας Κάσσης.

Ο ομιλητής παρουσίασε την ποιητική συλλογή του «Συνειρμοί και προβολή έργων μικρογλυπτικής». Αποσπάσματα από τα ποιήματά του διάβασε η Ευανθία Σιδέρη – Ζυγομαλά. Νωρίτερα η πρόεδρος του συλλόγου κα. Αντωνία Καραγιώργου μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον χώρο ελεύθερης έκφρασης πολιτισμού, όπου όλοι μαζί παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Ηλία Κάσση.

Στις 8/10/2018 ο Σύλλογός μας «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΝΗΣ ΜΙΧ. ΚΑΣΣΗ» άρχισε τις εκδηλώσεις του για εικοστή έκτη συνεχή χρονιά με διαλέξεις (ανά δεκαπενθήμερο) πάνω σε θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος – τα οποία αναλύουν γνωστοί επιστήμονες, καλλιτέχνες, ερευνητές – καθώς και με επισκέψεις και εκδρομές σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με προγραμματισμένες διαλέξεις.

Την Δευτέρα 1 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα: «Εμπόριο βρεφών», αλλά και ομιλία και προβολή ομότιτλης ταινίας του Χρήστου Παντελίδη, παραγωγού ταινιών. Η εκδήλωσή θα γίνει στο εργαστήρι του γλύπτη M. Κάσση (Tζιροπούλου 15, Ν. Φάληρο, τηλ.: 2104817893) με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για τον καθένα που θα ήθελε, όχι μόνο να διευρύνει τις γνώσεις του, αλλά και να εκφράσει τις απόψεις του. Ώρα έναρξης 8 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ