Εφημερίδα Κοινωνική

Ολυμπιακός: Οι 4 «Αγγλίδες» που τσέκαραν τον Κούτρη

Ολυμπιακός: Οι 4 «Αγγλίδες» που τσέκαραν τον Κούτρη
10 Απριλίου 2019

Ο Λεονάρντο Κούτρης εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της βιτρίνας του Ολυμπιακού ενόψει καλοκαιριού. Ο διεθνής μπακ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού που τον κυνηγούν σε κάθε του βήμα κι ετοιμάζουν προτάσεις ενόψει καλοκαιριού. Για χάρη του, άλλωστε, η ΠΑΕ απέρριψε προσφορά ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ στη διάρκεια του Γενάρη από τη Τζένοα. Οι απαιτήσεις της διοίκησης έχουν ανέβει πλέον στα 7-8 εκατομμύρια, χρήματα που αναμένεται να έρθουν, έστω κι αν δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός ο… αποστολέας.

Πριν από μερικές ώρες, σε αγγλικά ΜΜΕ δημοσιεύθηκε πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο 23χρονος ακραίος αμυντικός πέρασε από το σκάνερ τεσσάρων ομάδων της Premier Leagueπου είχαν απεσταλμένους στο Λιχτενστάιν που υποδέχθηκε την Εθνική μας ομάδα. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Κούτρης που έχει και βραζιλιάνικο αίμα από την πλευρά της μητέρας του, είχε αγωνιστεί βασικός. Οι ομάδες που τον τσέκαραν είναι οι Λέστερ, Εβερτον, Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, αν αληθεύει το αγγλικό δημοσίευμα, οι σκάουτς προτίμησαν να τον δουν κόντρα στο Λιχτενστάιν κι όχι απέναντι σε έναν πιο ισχυρό αντίπαλο όπως η Βοσνία, την οποία αντιμετώπισε η Εθνική μας λίγες ημέρες αργότερα.

Από κει και πέρα, μάνατζερ που ασχολούνται με την αγορά του εξωτερικού και δη το πρωτάθλημα της Αγγλίας, εκτιμούν πως παρότι οι αγγλικές ομάδες μπορούν να προσφέρουν ακόμη και 12 εκατομμύρια ευρω για την αγορά του αριστεροπόδαρου μπακ, δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο «νησί».

Κι αυτό επειδή συνήθως επιλέγουν πιο υψηλόσωμους αμυντικούς ή ξένους από άλλες αγορές. Η εκτίμηση, λοιπόν, είναι πως πιο πιθανός προορισμός για τον Κούτρη είναι η Ιταλία ή η Γαλλία, χωρίς, ωστόσο, να μπορεί να αποκλειστεί κανένα σενάριο. Την ίδια ώρα στον Πειραιά, ακούγεται έντονα πως ανάλογα και με τις προτάσεις, θα πουληθεί το καλοκαίρι ή ο Κούτρης ή ο Ομάρ που μένει κι ελεύθερος σε έναν χρόνο. Όχι και οι δύο.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ