Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Χουρσαλάς – Υποψήφιος Δήμαρχος Συγκέντρωση Νίκης στον Κορυδαλλό

Νίκος Χουρσαλάς – Υποψήφιος Δήμαρχος Συγκέντρωση Νίκης στον Κορυδαλλό
17 Απριλίου 2019

Με την ευκαιρία του Αγιασμού το εκλογικού κέντρου, ο συνδυασμός “Κορυδαλλός- Ένα Βήμα Μπροστά” πραγματοποίησε πολυπληθή συγκέντρωση με την παρουσία επιφανών στελεχών από όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος εδραιώνοντας την πολλυσυλεκτικότητα της κίνησης αλλά και την προοπτική επικράτησης στον Β΄Γύρο.

Ο επικεφαλής κ. Ν.Χουρσαλάς ξεκίνησε ιδιαίτερα συγκινημένος την ομιλία του λέγοντας χαρακτηριστικά “η σημερινή σας παρουσία έχει ιδιαίτερη σημασία. Ξέρετε ότι δεν μιλάμε ως υποψήφιος σε δημότες αλλά απευθύνομαι στους ανθρώπους που με μεγάλωσαν και τους οφείλω πολλά. Είναι η γειτονιά που γεννήθηκα, δίπλα από το σχολείο που φοίτησα, στην περιοχή όπου είχαμε την οικογενειακή επιχείρηση, δίπλα από την πλατεία όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα κυριολεκτικά, όπου μοιράζομαι τις παιδικές αναμνήσεις αλλά και που σταθερά με τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας”.

LAOS

 

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια, εξήγησε ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους εκδήλωσε την υποψηφιότητά τους” η σημερινή διοίκηση ολοκληρώνει την τρίτη θητεία της υποσχόμενη για άλλη μια φορά αυτά για τα οποία εκλέχτηκε 13 χρόνια πριν και δεν τα κατάφερε. Ο κατάλογος των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων είναι μακρύς:

LAOS1

 

 

 

 

 

 

Χώρος στάθμευσης,

Αθλητικό κέντρο στα παλιά Λατομεία,

Ένταξη στο Σχέδιο πόλης του Σχιστού,

Ειδικό Σχολείο,

Δημοτική Συγκοινωνία,

Απομάκρυνση των Φυλακών,

wi-fi στην πόλη,

Κατεδάφιση του ΚΥΤ ΔΕΗ

Στη συνέχεια έκανε μια συνοπτική αναφορά στους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού

“ 1. Διαφάνεια-Συμμετοχή-Κοινωνικός έλεγχος

2. Καθημερινότητα

3. Υποδομές

4. Οικονομική διαχείριση

4. Καινοτομίες

Ειδική αναφορά έγινε στην έμφαση του προγράμματος στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες τόσο όσο αφορά στην απαλλαγή δημοτικών τελών όσο και σε μια σειρά από δράσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί η σημειολογικού χαρακτήρα παρουσία του υπ.Ευρωβουλευτή κ.Σ.Κηπουρόπουλου, ενός νέου ανθρώπου που πριν λίγα χρόνια συγκίνησε το πανελλήνιο παρελαύνοντας ως σημαιοφόρος σε αναπηρικό αμαξίδιο ενώ σήμερα κάνει την πρακτική του ως ψυχίατρος στο Αττικό Νοσοκομείο.

Τέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού ανακοίνωσε τη συνεργασία με την κίνηση της 16χρονης πόλης, οριοθετώντας όπως ό ίδιος είπε το κρίσιμο δίλημμα των εκλογών. “Στις εκλογές δεν επιλέγουμε Δεξιά ή Αριστερά αλλά Πίσω ή Μπροστά. Η διαιρετική τομή οριοθετείται μεταξύ όσων θεωρούν την Αυτοδιοίκηση επάγγελμα κι όσων συμμετοχή και Δημοκρατία.

Στη μια πλευρά συμπεριλαμβάνονται οι επαγγελματίες αυτοδιοικητικοί της πόλης , οι οποίοι εναλλάσσονται εδώ και 30 χρόνια σε θέσεις ρόλους και αξιώματα, με μοναδική συγκολλητική ουσία την εξουσία, με ανάλογα αποτελέσματα στη ζωή και το μέλλον της πόλης.

Στην άλλη πλευρά, η δική μας πρόταση, πρόταση ανανέωσης, επαναφοράς του πολίτη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αποκατάστασης υγιών σχέσεων στη λειτουργία του θεσμού. Η πρότασή μας υποστηρίζεται με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από άφθαρτους και ανιδιοτελείς συμπολίτες μας. Διατυπώνουμε τη δέσμευση αλλά και διαθέτουμε τις προϋποθέσεις για μια νέα δημιουργική πορεία της πόλης.

Η Αυτοδιοίκηση είναι πεδίο επιδίωξης συμφωνίας με υπέρβαση των ιστορικών και ιδεολογικών διαφορών και προσπάθειας για κάθε δυνατή ωφέλιμη σύνθεση.

Στις 26 Μάη δεν ψηφίζουμε απλά για Δήμαρχο, επιλέγουμε να αλλάξουμε πορεία, στόχευση και προοπτική.

Στις εκλογές του Μαίου μας ενώνει ο Κορυδαλλός!

Επιστρέφουμε τον Δήμο στον πολίτη!”

 

CHOU


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ