Εφημερίδα Κοινωνική

Νέοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ… ΣΕ ΤΑΞΗ»

Νέοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ… ΣΕ ΤΑΞΗ»
19 Απριλίου 2019

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

loukakis

 

 

 

 

 

 

 

Γεννήθηκα στον Πειραιά και κατοικώ στο Νέο Φάληρο. Αθλητής της καλαθοσφαίρισης στον Πειραϊκό Σύνδεσμο επί σειρά ετών. Μιλάω ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά. Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τις πολεμικές τέχνες. Επαγγελματικά, συνεχίζω την οικογενειακή επιχείρηση στην Ευαγγελίστρια με τη χονδρική και λιανική πώληση αλιευμάτων. Παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής, έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε με αξιοπρέπεια. Αυτό θα κάνουμε και για τον Πειραιά μας, με ομαδικότητα και σκληρή δουλειά θα κάνουμε τον Πειραιά πρώτο δήμο.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

lianos

 

 

 

 

 

 

Αν και έχω ασχοληθεί ενεργά με το χώρο του σχεδιασμού και της διακόσμησης, ο χώρος του αθλητισμού με κέρδισε αμέσως. Από τη δεκαετία του ΄90 μέχρι και σήμερα είμαι προπονητής ανδρικών και γυναικείων ομάδων σε όλη την Ελλάδα. Το 1997 ίδρυσα τη γυναικεία ομάδα Ν.Ιωνίας ΕΠΣ Αθηνών, ενώ το 2013 ίδρυσα την ποδοσφαιρική ομάδα Α.Σ.Ε.Δ.Α. Δραπετσώνας (ποδόσφαιρο άμμου). Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την Ανεξάρτητη Δημοτική Συμμαχία ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΤΑΞΗ, διότι πιστεύω στον υποψήφιο Δήμαρχο Νιζάμη Κων/νο και στο όραμα για έναν καλύτερο Πειραιά και στις δυνατότητές του να το υλοποιήσει.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

theodoridis

 

 

 

 

 

Γεννήθηκα το 1971 στο Βέλγιο από Έλληνες γονείς. στον Πειραιά ζω από το 1995. Τα τελευταία 20 χρόνια διατηρώ με τη σύζυγό μου Π. Γαλανάκη, κατάστημα με τζάμια. Θέλω να εργαστώ για τον Πειραιά και να συμβάλλω στην αλλαγή του, για να δώσω τη δυνατότητα στο παιδί μου να ζήσει σε μια πόλη όμορφη, καθαρή και φιλική.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ