Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΠΑΔΑΚΗΣ – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: Με διάθεση προσφοράς για τον Πειραιά

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΠΑΔΑΚΗΣ – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: Με διάθεση προσφοράς για τον Πειραιά
18 Απριλίου 2019

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς και ένας από τους ανθρώπους με ιδιαίτερη συμβολή και συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα, με όρεξη να προσφέρει στον Πειραιά, έχοντας «φρέσκιες» ιδέες. Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΛΑΠΑΔΑΚΗΣ «κατεβαίνει» υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ» του Γιάννη Μώραλη και είναι μια ευκαιρία να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνον.

«Γεννήθηκα το 1981 και μεγάλωσα στον Πειραιά και στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης. Είμαι έγγαμος και πατέρας της Εμμανουέλας, ηλικίας 3 ετών. Μετά την αποφοίτησή μου από την Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά, φοίτησα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησα το 2005, ενώ είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (LL.M) από το City, University of London, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο με εξειδίκευση στο Δίκαιο Ανταγωνισμού.

Είμαι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς, ενώ διατηρώ δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά, ασχολούμενος κυρίως με υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου. Παράλληλα, είμαι νομικός σύμβουλος στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και σε διάφορες εταιρείες, ενώ συμμετέχω αμισθί ως μέλος στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης Κινηματογραφικών Ταινιών του Υπουργείου Πολιτισμού.

Έχω διατελέσει μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑ.ΣΟ.Κ, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Β΄ Πειραιά του Κινήματος Αλλαγής και σήμερα είμαι μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής. Μαζί με φίλους από τον κεντρικό και ευρύτερο Πειραιά, κινούμενοι από την αγάπη μας για τον Πειραιά, ιδρύσαμε την Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά (Π3), η οποία στα 4 περίπου χρόνια της ύπαρξής της παρεμβαίνει μέσα από τις εκδηλώσεις της στο πολιτικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ