Εφημερίδα Κοινωνική

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Πειραιά- Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Σιαφλά & απονομή βραβείων (φωτο)

Μια ξεχωριστή εκδήλωση στον Πειραιά- Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Σιαφλά & απονομή βραβείων (φωτο)
19 Απριλίου 2019

Μια ξεχωριστή βραδιά είχαμε την ευκαιρία να «απολαύσουμε» στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (Καραΐσκου 111), όπου έγινε η παρουσίαση του Α’ μέρους της αυτοβιογραφίας του αγαπητού Γεώργιου Σιαφλά, με τίτλο: «Σε διαλέγω για πόνο… Αντέχεις;», με παράλληλη απονομή βραβείων του πρώτου πανελλήνιου διαγωνισμού ποίησης. Ο πρόεδρος του ιδρύματος ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ, κ. Γ. Σιαφλάς, που διακρίνεται για την αστείρευτη έμπνευσή του και την προσφορά του στο πνευματικό, ποιητικό και λογοτεχνικό «γίγνεσται» της περιοχή μας και όχι μόνο, μίλησε για το νέο του βιβλίο, έχοντας στο πλευρό του αξιόλογους συνεργάτες και φίλους του Ιδρύματος.

Ο κ.Σιαφλάς υποδέχθηκε με χαμόγελο τους καλεσμένους του στον 3ο ορόφο του Β.Ε.Π. και η κα. Λίζα Μανιάδη, εκ μέρους του Δ.Σ. του ιδρύματος, απηύθυνε χαιρετισμό στους παριστάμενους. Ακολούθησε ομιλία του εκδότη κ. Μανώλη Τσιάμη ενώ για την αυτοβιογραφία μίλησε ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της Εφημερίδας «Κοινωνική» κ. Κώστας Παναγιωτάκης, ο οποίος επιμελήθηκε και τα κείμενα της αυτοβιογραφίας. Ενδιαφέροντα αποσπάσματα από το βιβλίο, διάβασαν ο Ανδρέας Μπέσας και ο Μάνος Χατζηγεωργίου.

Στη συνέχεια, τα μέλη της κριτικής επιτροπής ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα του πρώτου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης και ταυτόχρονα έγινε η παράδοση των βραβείων – επαίνων. Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση και δεξίωση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ (Πύλης 7 & 34ου Συντάγματος Πεζικού) και στον πρόεδρο κ. Γιώργο Σιαφλά για όλες τις δράσεις τους. Το βιβλίο είναι υπέροχο και προτείνουμε σε όλους να το διαβάσουν! Ευχόμαστε να είναι «καλοτάξιδο».

 

SIAFLAS

 

 

 

 

DSCN0073 kostas panagiotakis5 κωστας9

 

SIAFLAS1

 

 

 

 

 

DSCN0089 κωστας κωστας3 σ4

 

SIAFLAS2


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ