Εφημερίδα Κοινωνική

Ληστής… σφαιροβόλος εισβάλει σε κατάστημα στη Νίκαια (βίντεο)

 Breaking News

Ληστής… σφαιροβόλος εισβάλει σε κατάστημα στη Νίκαια (βίντεο)
03 Απριλίου 2019

Βίντεο από τη δράση μέλους συμμορίας που «χτυπάει» καταστήματα στην περιοχή της Νίκαιας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η HuffPost Greece.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας καταστήματος με χαρτικά είδη, το οποίο έγινε στόχος διαρρηκτών το βράδυ της Τρίτης (26 Μαρτίου 2019) στην περιοχή της Νίκαιας.

Ο ληστής εμφανίζεται να παίρνει φόρα και να εκτοξεύει με δύναμη μία μεγάλη πέτρα στην γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος. Η πέτρα σπάει την τζαμαρία και τότε εισβάλει τρέχοντας στον εσωτερικό χώρο. Στόχος του ήταν να αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή, κάτι που τελικά δεν κατάφερε αφού ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν είχε αφήσει στο εσωτερικό της χρήματα.

Αυτή είναι η δεύτερη επίθεση στο ίδιο μαγαζί μέσα σε διάστημα 40 ημερών. Η περιοχή της Νίκαιας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τους διαρρήκτες που εισβάλουν νυχτερινές ώρες σε καταστήματα.

Στις 20 Μαρτίου η Αστυνομία είχε συλλάβει τρία άτομα, που ευθύνονταν για συνολικά 26 περιπτώσεις διαρρήξεων σε μαγαζιά της Νίκαιας, του Πειραιά και του Κορυδαλλού. Οι συμμορίες, ωστόσο, φαίνεται ότι ανακυκλώνονται.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ