Εφημερίδα Κοινωνική

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΑΝΝΑ: Η Πασαλιμανιώτισσα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Νιζάμη, «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ… ΤΑΞΗ»

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΑΝΝΑ: Η Πασαλιμανιώτισσα, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Νιζάμη, «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ… ΤΑΞΗ»
09 Απριλίου 2019

Βέρα Πασαλιμανιώτισσα, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Νιζάμη, «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ… ΤΑΞΗ». Ζητήσαμε από την Άννα Καπετάνιου να μοιραστεί μαζί μας κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία από την επαγγελματική της πορεία.

«Γεννήθηκα, έζησα και μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι. Αυτά που αγάπησα, αντικρίζοντας τα καθημερινά, είναι η θάλασσα κι ο Εθνικός. Ασχολήθηκα από μικρή με το κολύμπι στην ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιά καθώς και με την ιστιοπλοΐα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς. Πήγα στο δημοτικό σχολείο “Λύκειον Ελληνισμός Σταυριανού “ και γυμνάσιο-λύκειο στην ελληνογαλλική σχολή “Jeanne d’ Arc” .. Συνέχισα στην γαλλική ακαδημία Πασαλιμανιού και μετά στο Γαλλικό ινστιτούτο στην Σίνα,Αθήνα .

Ταυτόχρονα σπούδαζα και στην σχολή Βελουδάκη (σχέδιο-δημιουργός μόδας) ακολουθώντας αυτό που από μικρή είχα αγαπήσει μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση ρούχων «Καπετάνιου». Μιλώντας γαλλικά και αγγλικά κι έχοντας ταξιδέψει από 12 ετών πολύ συχνά για τις ανάγκες της οικογενειακής μας επιχείρησης στο εξωτερικό, συνεργάστηκα (freelance) με τον Δήμο Πειραιά, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και την Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας στις δημόσιες σχέσεις σε αποστολές στο εξωτερικό καθώς και στο εσωτερικό σε αντιπροσωπείες ξένων κρατών όπως και σε επισκέψεις επισήμων, διπλωματών ή στρατιωτικών διαφόρων υπουργείων στο γαλλικό ινστιτούτο Αθήνας.

KAPETANIOY

 

 

 

 

 

 

Έτσι, ξεκίνησα ν’ ασχολούμαι πλέον επαγγελματικά με τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις, στην αρχή ενός γαλλικού γραφείου εισερχομένου τουρισμού το vacances Héliades και μετά σε διεθνή tour operator όπως την πολυεθνική nouvelles frontières στην θέση της αντιπροσώπου τους σε Αθήνα και Μύκονο. Εργάστηκα επίσης σε κρουαζιερόπλοια της Εpirotiki ως crew manager, τον Οδυσσέα ,στην Μεσόγειο καθώς και σε μονοήμερες κρουαζιέρες στον Αργοσαρωνικό. Μεγαλώνοντας σε έναν Πειραιά που ήταν το εφαλτήριο της διασκέδασης και όχι μόνο, για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής δούλεψα στο club Βαρελάδικο της Μυκόνου και του Πειραιά καθώς και σε διάφορα άλλα clubs του ίδιου ομίλου. Από το 2010 και μέχρι σήμερα λειτουργώ μαζί με την αδελφή μου ένα café-bar-restaurant στο κέντρο του Πειραιά, στην πλατεία Κοραή. Το 2017 για πρώτη φορά έλαβα μέρος στις εκλογές του βιοτεχνικού επιμελητηρίου Πειραιά με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του σημερινού προέδρου κι εκλέχθηκα ως αναπληρωματικό μέλος του συμβουλίου.

«ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΕΝΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ