Εφημερίδα Κοινωνική

Η προκήρυξη για την εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων και Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού

Η προκήρυξη για την εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων και Λιμενοφυλάκων του Λιμενικού
24 Απριλίου 2019

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια», η προκήρυξη για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων.

Η προκήρυξη του Λιμενικού Σώματος αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ενώ η εισαγωγή θα γίνει με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στην προκήρυξη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα προσόντα εισαγωγής των υποψηφίων, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Η διαδικασία υποβολής της αίτησης
Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτηση -υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στην προκήρυξη, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 06/05/2019 έως και την Τετάρτη 15/05/2019.

Ακολούθως, πρέπει να εκτυπώσουν και να υπογράψουν τη συγκεκριμένη αίτηση αφού θεωρηθεί από αρμόδια Αρχή για το γνήσιο της υπογραφής και την υποβάλλουν ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία και πλήρη δικαιολογητικά από 06/05/2019, ημέρα Δευτέρα, έως και 16/05/2019, ημέρα Πέμπτη, στην Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του διαγωνισμού στο υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Το Λιμενικό Σώμα, σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι «συνίσταται στους υποψήφιους να αποστείλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά το ταχύτερο δυνατόν, προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο για τη διόρθωση ή συμπλήρωση ελλειπόντων δικαιολογητικών, σε περίπτωση που διαπιστωθούν ελλείψεις από την αρμόδια Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του εν λόγω διαγωνισμού».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ