Εφημερίδα Κοινωνική

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Η πόλη που οραματίζομαι και θα ήθελα να αφήσω όχι μόνο στα δικά μου παιδιά, αλλά σε όλα τα παιδιά του Πειραιά»

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Η πόλη που οραματίζομαι και θα ήθελα να αφήσω όχι μόνο στα δικά μου παιδιά, αλλά σε όλα τα παιδιά του Πειραιά»
18 Απριλίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

 

 

-Ως πατέρας, που ζείτε με την οικογένεια σας στον Πειραιά, τι πόλη θα θέλατε θα «παραδώσετε» στα παιδιά σας;

Η πόλη που οραματίζομαι και θα ήθελα να αφήσω όχι μόνο στα δικά μου παιδιά αλλά σε όλα τα παιδιά του Πειραιά είναι μια πόλη απαλλαγμένη από τα μύρια προβλήματα της σύγχρονης αστικής καθημερινότητας. Μιας καθημερινότητας στα πλαίσια της οποίας όλοι τρέχουμε με άγχος πίσω από τους ρυθμούς μιας μεγαλούπολης. Μια πόλη που να ταιριάζει στις προσδοκίες της νεότερης γενιάς, μια πόλη που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τα δικά της προβλήματα και να μην ψυχορραγεί. Θα πρέπει τα παιδιά μας να ζήσουν σε μια αναβαθμισμένη πόλη, πιο σύγχρονη που να διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές ώστε να μπορεί να προωθεί τους στόχους της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των νέων ανθρώπων, μια πόλη βασισμένη σε ευρωπαϊκές προδιαγραφές που μπορεί να αναδείξει την ιστορία της κρατώντας τους «θησαυρούς» της, τις παραδόσεις της, χωρίς όμως να χάνει τον Ευρωπαϊκό της προσανατολισμό, διατηρώντας όμως την ελληνική ταυτότητά της. Οι νέοι άνθρωποι του Πειραιά θα πρέπει να ζήσουν σε καθαρή, πράσινη πόλη, σε ένα πραγματικό «στολίδι».

kapsokolis1 kapsokolis2

-κ. Καψοκόλη, εκτός από αυτοδιοικητικός, είστε και ένας άνθρωπος με άποψη για τις πολιτικές εξελίξεις. Με δυο λόγια, στις προσεχείς κάλπες (26ης Μαΐου, αλλά και εθνικές, όποτε ανακοινωθούν), ποιο ΠΡΕΠΕΙ να είναι το μήνυμα που θα στείλουν οι Έλληνες;

Για της δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου έχω να πω πως η κυβέρνηση «εργαλειοποιεί» και την αυτοδιοίκηση σε μια προσπάθεια να προκαλέσει χάος και να περιορίσει της εντυπώσεις για την συντριπτική ήττα που έρχεται για εκείνη σε όλα τα επίπεδα. Η απλή αναλογική ισοδυναμεί με ακυβερνησία την επόμενη μέρα στην Αυτοδιοίκηση. Επειδή οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα από όλους πως δεν θα υπάρξει επόμενη μέρα για εκείνους, προσπαθούν να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Οι ίδιοι που μιλούν για διαφάνεια με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν το ακριβώς αντίθετο. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως θα δημιουργηθούν τεράστια προβλήματα στους περισσότερους δήμους της χώρας. Όσο αφορά τις εθνικές εκλογές του 2019 είναι οι πιο κρίσιμες για το μέλλον της χώρας. Η χώρας μας δεν αντέχει άλλο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα μας τα τελευταία 4 χρόνια ταλαιπωρήθηκε παρά πολύ. Δεχτήκαμε πρωτοφανή καταιγίδα από φόρους, πήγαμε πίσω σε πολλά επίπεδα παραχωρήσαμε Κομμάτι της πατρίδας μας (Συμφωνία Πρεσπών) που εκχωρεί τη Μακεδονική γλώσσα, και την Μακεδονική ταυτότητα.

Όλα λαϊκισμός… Με τους χορούς και τους ζουρνάδες αυτή η κυβέρνηση μας έφερε πολλά χρόνια πίσω! Η ιστορία γράφεται. Ο λαός δεν ξεχνάει. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι το μεγαλύτερο έγκλημα μετά την μεταπολίτευση. Ο εθνάρχης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ έλεγε το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και δάκρυζε και ο Αλέξης Τσίπρας έδινε απλόχερα Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα με το μεγαλύτερο χαμόγελό του! Η Μακεδονία ήταν είναι και θα είναι ελληνική. Ο λαός -είμαι απόλυτα βέβαιος- πως στις εθνικές εκλογές, οπότε γίνουν, θα κάνει το σωστό για την πατρίδα μας και για τις επόμενες γενιές.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ