Εφημερίδα Κοινωνική

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ του Νίκου Βλαχάκου: «Να κάνουμε τον ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ  – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό  ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ του Νίκου Βλαχάκου: «Να κάνουμε τον ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ»
12 Απριλίου 2019

O Γιάννης Αντώναρος είναι ένας δραστήριος Πειραιώτης με εμπειρία από το χώρο της Ναυτιλίας, που σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην πόλη μας. Στις προσεχείς εκλογές «κατεβαίνει» υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ του Νίκου Βλαχάκου. Ο ίδιος, μας μίλησε για την πορεία και τους στόχους του:

«Γεννήθηκα στον Πειραιά στις 23 Ιουλίου του 1963 και μεγάλωσα στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Πειραιά, στην οδό Αφεντούλη, όπου πέρασα τα σχολικά μου χρόνια από την Α΄ Γυμνασίου μέχρι και την Γ΄ Λυκείου.

Το 1981 εισήλθα στη Σχολή ΑΣΔΕΝ Πλοιάρχων Ύδρας.

Είμαι Πλοίαρχος Α΄ τάξεως και νιώθω υπερηφάνεια γιατί είμαι στέλεχος της πρώτης δύναμης στον κόσμο, της Εμπορικής μας Ναυτιλίας, αλλά και γιατί έχω ταξιδέψει στα μήκη και πλάτη των ωκεανών, με την Ελληνική σημαία πάντα ψηλά.

Έχω διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές εταιρείες και μιλάω αγγλικά.

Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε ένα σπίτι με αρχές και αξίες. Το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία- Οικογένεια ήταν και είναι φωτεινός φάρος στη ζωή μου.

Ο αείμνηστος πατέρας μου Γιώργος Αντώναρος, Πειραιώτης Μανιάτικης καταγωγής, ήταν αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, και η μητέρα μου Δικαία είναι Πειραιώτισσα Συμιακής καταγωγής. Και οι δυο τους, αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, συνέδεσαν το όνομά τους με τη Νομαρχιακή Πειραιά και τους ωραίους αγώνες άλλων εποχών, αφού ο πατέρας μου διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΝΟΔΕ για πολλά χρόνια και η μητέρα μου πρόεδρος ετεροδημοτών της ΝΟΔΕ.

Ήμουν μέλος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. του Αγίου Νικολάου, από τα ιδρυτικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ της τοπικής του Αγίου Βασιλείου, και μέλος της ΟΝΝΕΔ κέντρου πόλεως Πειραιά.

Είμαι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Βλαχάκου και έχουμε δυο παιδιά, τον Γιώργο, φοιτητή Διεθνών Σχέσεων του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και τον Τάκη, μαθητή της Γ΄ Λυκείου.

Είμαι μέλος των LIONS Ελλάδος, μέλος της Ένωσης πλοιάρχων του Ε.Ν. καθώς και μέλος τοπικών συλλόγων.

Στα εφηβικά μου χρόνια έπαιξα μπάσκετ στον Ολυμπιακό.

Οι Κυριακές μου είναι αφιερωμένες στην οικογένειά μου και στην ομάδα της καρδιάς μου, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Η αγάπη μου για την πόλη μας, η ανάγκη προσφοράς στον συνάνθρωπο, που νιώθω από μικρό παιδί, καθώς και η εμπιστοσύνη μου και η εκτίμησή μου στον Νίκο Βλαχάκο, με τον οποίο συνδεόμαστε από τα μαθητικά μας χρόνια μέχρι σήμερα με άρρηκτους δεσμούς, με οδήγησαν στην κοινή μας προσπάθεια:

Να κάνουμε τον ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ».

ANTWNAROS

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ